MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesinin vatandaşların talepleri doğrultusunda sorumluluk sahasında bulunan ve ana arter olan 5 caddede başlattığı ?Sıfır İşgal Uygulaması´na 1 Ocak itibariyle başlandı. Esnafların alınan karara saygıyla uyduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Manisa esnafına teşekkür etti. Kaldırımlarda artık daha rahat yürüyebilen Manisalılar da uygulamadan oldukça memnun. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçen İzmir Caddesi (Karaköy-Dış Mahalle), Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Seyfettin Bey Caddesi, 8 Eylül Caddesi (Doğu Caddesi) ve Cumhuriyet Caddesi´nde ?Sıfır İşgal Uygulaması´ başladı. Uygulamanın başlatılmasından önce sahada bilgilendirmeler yapan Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşları oldukça memnun eden uygulamayla ilgili denetimleri sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda uygulamaya başladıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, ?Ben özellikle esnafımıza teşekkür etmek istiyorum. Büyükşehir Belediyemizin aldığı bu karara esnafımız gerçekten saygıyla uyuyor. Esnafımız bu ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ekiplerimiz hala sahada, çalışmalarımız sürüyor. Her caddede ekiplerimiz görev başında. Bu konuda ayrıca bir uyarıda bulunmak istiyorum. Bu işin hafta sonu, gecesi, gündüzü yok. Esnafımızın dükkanı açık olduğu sürece ?Sıfır İşgal Uygulaması´ devam edecek. Vatandaşlardan aldığımız tepkiler de çok iyi. Halkımız gayet memnun. Memnun olan esnaflarımız da memnuniyetlerini bize iletiyorlar? dedi.

İbrahim Gökçen Bulvarı´nda da uygulama başlayacak
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün talimatları doğrultusunda çarşıya disiplin geleceğini dile getiren Daire Başkanı Aydoğan İra, ?Biz hiç kimseye yasaklama, dayatma anlamında bir algı oluşturulmaya çalışıldı. Öyle bir durum kesinlikle yok. Cengiz başkanımızın talimatıyla çarşıya bir disiplin gelecek. Yaya, yaya yolunda rahat rahat yürüyecek. Esnaf da dükkanında rahat rahat müşterisini ağırlayacak. Bizim amacımız bu. 5 caddede bu uygulama şu an devam ediyor. Ayrıca ?Sıfır İşgal Uygulaması´na yeni bir cadde daha ekleniyor. Esnaflarımıza bilgilendirmelerimizi bir süredir yapıyoruz. Vatandaşlarımıza da bilgilendirmemizi yapalım. Pazartesi günü itibariyle İbrahim Gökçen Bulvarı´nda da ?Sıfır İşgal Uygulaması´ başlayacak? diye konuştu.



Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 6.01.2018 07:33:55 736 0
Tarih: 06.01.2018 07:33 Güncelleme: 06.01.2018 07:33
Haberi Sesli Oku