Usta Tiyatro Sanatçısı Cihat Tamer´in 56. sanat yılı dolayısıyla sahnelenen ?İkinci Bahar´ adlı tiyatro oyunu, Manisa Büyükşehir Belediyesinin aylık kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Manisalılarla buluştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alfonsa Paso´nun yazdığı, Abdullah Başkıran´ın yönettiği, oyuncular Cihat Tamer, Bedia Ener, Buket Dereoğlu, Emre Törün ve Serkan Budan´ın sahne aldığı ?İkinci Bahar´ isimli tiyatro oyununu sahneledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu´nda sahnelenen iki perdelik oyunu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, daire başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar izledi. Usta sanatçı Cihat Tamer´in 56´ncı sanat yılı kapsamında sahnelenen oyunda, idealleri, hayalleri çok çalışmak, çok çok para kazanmak üzerine kuran bir genç kuşak ile solmuş çiçeklerin kendine özgü kokuları olduğunu geç de olsa fark etmiş olan diğer kuşak arasındaki yaşanan komik olaylar konu alındı.
Büyükşehir´den Ustalara Teşekkür
Oyun sonunda sahneye çıkan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, oyunculara çiçek vererek performanslarından dolayı tebrik etti. Mustafa Genç, oyun sonunda yaptığı konuşmasında oyunculara teşekkür ederken, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sanatın ve sanatçıya her zaman destek verdiklerini belirterek sosyal belediyecilik anlayışıyla oyunun gelirinin kamu yararına çalışan dernek ve vakıflara aktarıldığını söyledi. Genç, sahnelenen oyunun gelirinin ise Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı´na verileceğini kaydetti.



Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 15.11.2018 11:49:33 1031 0
Tarih: 15.11.2018 11:49 Güncelleme: 15.11.2018 11:49
Haberi Sesli Oku