Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10306,68%0,29
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32

Manisalı Öğrenciler Doğa Temizliği Yaptı

Manisalı Öğrenciler Doğa Temizliği Yaptı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurumların destekleriyle düzenlenen 13. Tarzan ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında doğa temizliği etkinliği gerçekleştirildi.

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 13’üncü kez düzenlenen Tarzan ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında öğrencilerin katılımıyla doğa temizliği yapıldı. Keçiliköy Mezarlığı ile Manisa CBÜ Hastanesinin arkasında gerçekleşen etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan da katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurumların destekleriyle düzenlenen 13. Tarzan ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında doğa temizliği etkinliği gerçekleştirildi. Şehit Fatih Kalu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile Özel Gülçe Anaokulu öğrencileri doğaya gelişigüzel bırakılan çöpleri itinayla topladı. Şehit Fatih Kalu Kız İmam Hatip Lisesi önünden başlayan etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan da katıldı. Öğrenciler, doğamızın ve çevremizin kirletilmemesi için yetişkinlere uyarılarda bulunurken; toplanan çöplerin tahliyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirildi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor