SARUHANLI - Manisalı Profesyonel Boks Milli Sporcusu Can Emir Göç, 2022 yılında düzenlenecek olan 'Türkiye Profesyonel Boks Şampiyonası'nda Manisalıların gururu olacak. Profesyonel Boks Milli Sporcusu Can Emir Göç, bu güne kadar elde ettiği büyük derecelerine bir yenisini daha eklemek için Boks Antrenörü Yahya Aslan kontrolünde günde 2 buçuk saat antrenman gerçekleştiriyor. Milli Sporcusu Can Emir Göç hedefi 2022 yılında Manisa’yı en iyi şekilde temsil etmek ve önce Türkiye şampiyonası daha sonra uluslararası turnuvalarda başarıya imza atmak istiyor.

Milli Boks Sporcusu Can Emir Göç yaptığı açıklamada 2022 yılında Türkiye şampiyonası ve uluslararası turnuvalarda başarı elde etmek, yarışmalarda zirvede olmak için günde 2 buçuk saat çalıştığına vurgu yaptı. Milli boks Sporcusu Can Emir Göç sözlerine şöyle devam etti;

”Şuan için 2022 yılında yapılacak olan ulusal ve uluslararası yarışmalara hazırlanıyoruz. Aslan Spor Kulübünde Antrenörüm Yahya Aslan ile birlikte çalışıyorum. Bir kez daha antrenörüm Yahya Aslan’a teşekkür ediyorum. İnşallah yaptığımız başarıların derecelerin üzerine daha büyük başarılar koyacağız. Yarışmaları kazanmak için çalışacağız . 2022 yılında yarışmalarda zirvede olmak için elimizden geleni yapacağız. Antrenörüm Yahya Aslan her zaman yanımda . bana desteğini esirgemeyen eşime de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda Manisa’da başarısında sıkça söz ettiren Box Antrenörü Yahya Aslan ise ”hedeflerimiz doğrultusunda 2022 yılında yapılacak şampiyonalara şuan yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Önümüzde kısa bir süre kaldı. İnşallah istediğimiz başarıyı yakalayacağız. Onun için yoğun bir tempoda antrenmanımızı sürdürüyoruz. Her gün ortalama 2 buçuk saat antrenmanımız var. Umarım Allah’ın izniyle de Manisa’mıza güzel başarı ve güzel derece ile dönüş yapacağız. Sporcumuz Can Emir Göç 2022’ de öncelikle Türkiye şampiyonası daha sonra uluslararası turnuvalarda hem amatörde hem profesyonelde yarışacak” şeklinde konuştu.



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 28.10.2021 14:15:00 623 0

Tarih: 28.10.2021 14:15

Haberi Sesli Oku