MANİSA - Manisa Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emel Bayer, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’nü makamında ziyaret ederek, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin destek verdiği sayacılık kursu programının son aşaması ve sanayiye ara eleman yetiştirmeyi amaçlayan mesleki eğitim programı hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Emel Bayer ve Yunusemre Halk Eğitim Müdürü Ayşen Oğuz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’nü makamında ziyaret etti. Ayşen Oğuz, ziyarette ayrıca Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’ne içinde kaftan yer alan çerçeve hediye etti. Ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyesi, İŞKUR, Manisa Sanayi ve Ticaret Odası, Yunusemre Belediyesi ile Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ortaklığında yapılacak olan ‘İş Garantili Saraciye ve Sayacı Kursu’nun son planlamaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, ortaklaşa yürütülecek olan proje için başvuruların Yunusemre Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacağını belirterek, detaylı bilgiyi Yunusemre Halk Eğitim Merkezi’nden alabileceklerini söyledi. Ziyarette, daha önce Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz da yer aldı.

Büyükşehir Belediyesi’nden Destek İstediler

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emel Bayer de ziyarette, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya başlanılan, sanayiye çırak yetiştirmeye yönelik mesleki eğitim programı hakkında da bilgi verdi. Bayer, “Milli Eğitim Bakanlığı ve Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda başlatılan hükümet politikası. Programın amacı çırak yetiştirmek. Biz bu programın tanıtımını yapmak istiyoruz. Çocukları okula gitmeyen, lise çağındaki öğrencilerimizi çıraklık kapsamına alıp, haftada bir okul, dört gün işyerine giderek hem meslek öğrenecekler hem de devlet desteği alacaklar asgari ücretin yüzde 30’u kadar hem de okula gitmeyen çocuklar birşeyle uğraşmadan kötü alışkanlıklar kazanmasının önüne geçilecek. Program ile sanayide ara eleman yetiştirilecek. Böyle bir mesleki eğitim programı. Bununla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı’nın spotları, broşürleri var, afişleri var. Benim de kişisel amacım, bir yerden bir yere giderken, otobüste, yoldaki billboardlarda bunların yer almasıyla farkındalık oluşturmak, ailelerin de bu program üzerinden bilgi sahibi olmasını sağlamak” dedi. Programın tanıtımı için Manisa Büyükşehir Belediyesinden yardım talebinde bulunan Bayer, otobüslerdeki reklam ekranlarından, billboardlarda bir afiş çalışması yapmak istediğini belirterek, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden destek talebinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de mesleki eğitim programına imkanlar ölçüsünde katkı sağlamaya hazır olduklarını kaydetti.



Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Kayıp ihbarında bulunulmuştu, boğanın saldırısı ile öldüğü ortaya çıktı

Anne ve oğlu evde ölü olarak bulundu

3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 12.02.2022 11:15:00 1506 0

Tarih: 12.02.2022 11:15

Haberi Sesli Oku