MANİSA - Manisa´nın en önemli çekim merkezi ve buluşma noktası olan Forum Magnesia, 14 Mayıs Pazar Günü saat 16.00´da Anneler Günü´ne özel ?Kahkaha Yogası? etkinliği gerçekleştirilecek. 
Manisa´nın ilk ve tek alışveriş merkezi olan Forum Magnesia 14 Mayıs Anneler Gününde yine farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Forum Magnesia´da, 14 Mayıs Pazar Günü saat 16.00´da Anneler Günü´ne özel ´Kahkaha Yogası´ etkinliği gerçekleştirilecek.
Kişisel Gelişim Uzmanı Özden Kurnaz tarafından verilecek ücretsiz yoga eğitimi ile annelerin tüm streslerini atıp sağlıkla gülümsemeleri hedeflenen etkinliğe yoğun katılım olması bekleniyor. Son yıllarda tüm dünyada ilgi gören Kahkaha Yogası insanı rahatlatan, sakinleştiren doğru nefes teknikleri ile kahkahanın birleşmesinden oluşuyor.



Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 9.05.2017 10:23:04 734 0
Tarih: 09.05.2017 10:23 Güncelleme: 09.05.2017 10:23
Haberi Sesli Oku