Manisagücü, yarışma haklarını devretme kararı aldı

"Yola devam etmeyeceğiz"

Siyah Beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle: KAMUOYUNA DUYURU

Kulübümüzü 2019 mayıs ayında rahmetli İsmail Bedel hocamızın önderliğinde altyapı ağırlıklı olarak yeni yetenekleri Manisa'mıza kazandırmak için kurduk. Ancak hocamız 2019 yılının 28 aralık günü hayatını ne yazık ki kaybetti ve aramızdan ayrıldı. Bu vesile ile hocamıza Allah'tan rahmet dileriz.

Aynı sezon ve günümüze kadar rahmetli İsmail Bedel hocamızın ismini saha içinde ve dışında takım adına en iyi şekilde temsil etmek için başkanımız tuncay darcan hocamız arda erpolat ve genel kaptanımız hüseyin dalaş ve bir elin sayısını geçmeyecek insan ile yola çıktık.

Pandemi döneminde İsmail Bedel sezonu adı altında düzenlenen 2. Amatör Küme'nin pandemi nedeni ile tamamlanamamasıyla tüm takımların 1. Amatör'e çıkarılması ile 2021-2022 sezonunda 1.Amatör Manisa Merkez Kış Grubu'nda mücadele ettik. Güzel geçirdiğimiz sezonda grup şampiyonu olarak play off müsabakasında rakibimiz Kula Ülküspor'a mağlup olduk ve Süper Amatör'e yükselemedik.

2022-2023 Hüseyin Gazi Kılınç sezonunda birçok yeni ve genç oyuncu grubu ile sezona start verdik ve çalışmalarımıza başladık. Sezonu Barbarosspor kulübünün gerisinde 2. olarak tamamladık ve sezon sonuna geldik.

Kurulduğumuz ilk günden günümüze üst yapının yanında altyapımıza da özen gösterdik ve futbol okulumuzdan u13 ve u16 kategorilerinde lige katıldık. Zaman zaman altyapımızdaki oyuncularımıza a takım düzeyinde de forma şansı vererek onların gelişimine katkı sağladık.

Özellikle bu sezon 8 eylül futbol mabedimizin bakıma alınması ve pandeminin ekonomi başta olmak üzere herşeyi zora sokması ile çok zor şartlarda mücadele etmeye çalıştık. İsmimizin olduğu her sezon sürekli gelişime odaklandık ve başarının yanında gönülleri kazanmaya çalıştık.

Ancak geldiğimiz yolun sonunda bu zor şartlarda tıkandık, bundan sonraki süreçte ve en azından Manisagücü ailemizin bu güzel ismini yaşatacak yarışmacı haklarını satın alacak birilerinin çıkması ümidi ile bir karar alarak bundan sonraki süreçte artık daha fazla yıpranmadan yola devam etmeme kararı aldık. Kulübümüzü devir alacak kimsenin çıkmaması neticesinde kulübümüz bundan sonraki süreçte lige katılmayacaktır ve tabiri caizse uyumaya geçecektir. Belki günün birinde tekrardan bu güzel ve şanlı ailemize kaldığımız yerden devam ederiz.

Bu vesile ile ilk kurulduğu günden günümüze kadar ailemize katkıda bulunan tüm sporcularımıza tüm teknik ekibimize sponsorlarımıza dışarıdan destekleyen başta rahmetli İsmail Bedel hocamızın öğrencilerine ve tüm sevenlerimize Manisa futbolunun bütün paydaşlarına teşekkürü borç biliriz.

Amatörün bu sahipsiz kalışı yeni değil ancak ülkemizde başta amatör futbolun ve tüm spor branşlarının daha kalıcı çözümler ile desteklenmesi, günü kurtaran adımların rafa kalktığı ve yarını kurtaracak adımların atıldığı sahipsizliğin ve boşvermişliğin olmadığı günleri görmek ümidi ile kalın sağlıcakla…

MANİSAGÜCÜ SPOR KULÜBÜ

YÖNETİM KURULU



Saruhanlı'da vefat..

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’NIN ALTIN ÇOCUKLARI FİNALLERDE

Saruhanlı'da vefat...

Bir Dize Bir Ezgi – Şiir ve Müzik Buluşması Saruhanlı Serdar Yaralı Kültür Merkezi’nde Gerçekleşti

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı eTwinning 2. Uygulamalı Çalıştayı Gerçekleştirildi

SARUHANLI YEDİ EYLÜL ORTAOKULU BADMİNTON YILDIZ KIZ TAKIMI MANİSA İL ŞAMPİYONU!

Başkan Cengiz'den Başkan Cıllı'ya ziyaret

Uykudaki eşinin boğazını keserek öldürmüştü! İlk ifadesi ortaya çıktı: Kanlı bıçağı yıkayıp bulaşıklığa koymuş

Saruhanlı’da Şehit Ailesine Vefa O Odada Duygusal Anlar

Manisa’da kan donduran olay! 83 yaşındaki cani koca eşini uyurken öldürdü

SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli Mahallesi’nde Üreticilere Bitki Koruma Eğitimi

Kolcu Home Design & Yapı Saruhanlı’da Hizmete Açıldı

GÖRDES ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’DA TANER BATUR GÜVEN TAZELEDİ

Saruhanlı Almış Şentürk MTAL “Okulum Temiz Belgesi”ni Gururla Aldı

SARUHANLI İÇİN METEOROLOJİK UYARI Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor

Manisa'da aşırı yağmurlardan istinat duvarı çöktü: 1 ölü

Saruhanlı’da Taşkın Riskine Karşı Önlem: Tahliye Kanalında Temizlik Çalışmaları Başlatıldı

Her Gün Birincilik! Saruhanlı’dan Badminton’da Büyük Gurur

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 2.02.2023 08:13:00 870 0
Tarih: 02.02.2023 08:13 Güncelleme: 02.02.2023 08:13
Haberi Sesli Oku