Manisagücü, yarışma haklarını devretme kararı aldı

"Yola devam etmeyeceğiz"

Siyah Beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle: KAMUOYUNA DUYURU

Kulübümüzü 2019 mayıs ayında rahmetli İsmail Bedel hocamızın önderliğinde altyapı ağırlıklı olarak yeni yetenekleri Manisa'mıza kazandırmak için kurduk. Ancak hocamız 2019 yılının 28 aralık günü hayatını ne yazık ki kaybetti ve aramızdan ayrıldı. Bu vesile ile hocamıza Allah'tan rahmet dileriz.

Aynı sezon ve günümüze kadar rahmetli İsmail Bedel hocamızın ismini saha içinde ve dışında takım adına en iyi şekilde temsil etmek için başkanımız tuncay darcan hocamız arda erpolat ve genel kaptanımız hüseyin dalaş ve bir elin sayısını geçmeyecek insan ile yola çıktık.

Pandemi döneminde İsmail Bedel sezonu adı altında düzenlenen 2. Amatör Küme'nin pandemi nedeni ile tamamlanamamasıyla tüm takımların 1. Amatör'e çıkarılması ile 2021-2022 sezonunda 1.Amatör Manisa Merkez Kış Grubu'nda mücadele ettik. Güzel geçirdiğimiz sezonda grup şampiyonu olarak play off müsabakasında rakibimiz Kula Ülküspor'a mağlup olduk ve Süper Amatör'e yükselemedik.

2022-2023 Hüseyin Gazi Kılınç sezonunda birçok yeni ve genç oyuncu grubu ile sezona start verdik ve çalışmalarımıza başladık. Sezonu Barbarosspor kulübünün gerisinde 2. olarak tamamladık ve sezon sonuna geldik.

Kurulduğumuz ilk günden günümüze üst yapının yanında altyapımıza da özen gösterdik ve futbol okulumuzdan u13 ve u16 kategorilerinde lige katıldık. Zaman zaman altyapımızdaki oyuncularımıza a takım düzeyinde de forma şansı vererek onların gelişimine katkı sağladık.

Özellikle bu sezon 8 eylül futbol mabedimizin bakıma alınması ve pandeminin ekonomi başta olmak üzere herşeyi zora sokması ile çok zor şartlarda mücadele etmeye çalıştık. İsmimizin olduğu her sezon sürekli gelişime odaklandık ve başarının yanında gönülleri kazanmaya çalıştık.

Ancak geldiğimiz yolun sonunda bu zor şartlarda tıkandık, bundan sonraki süreçte ve en azından Manisagücü ailemizin bu güzel ismini yaşatacak yarışmacı haklarını satın alacak birilerinin çıkması ümidi ile bir karar alarak bundan sonraki süreçte artık daha fazla yıpranmadan yola devam etmeme kararı aldık. Kulübümüzü devir alacak kimsenin çıkmaması neticesinde kulübümüz bundan sonraki süreçte lige katılmayacaktır ve tabiri caizse uyumaya geçecektir. Belki günün birinde tekrardan bu güzel ve şanlı ailemize kaldığımız yerden devam ederiz.

Bu vesile ile ilk kurulduğu günden günümüze kadar ailemize katkıda bulunan tüm sporcularımıza tüm teknik ekibimize sponsorlarımıza dışarıdan destekleyen başta rahmetli İsmail Bedel hocamızın öğrencilerine ve tüm sevenlerimize Manisa futbolunun bütün paydaşlarına teşekkürü borç biliriz.

Amatörün bu sahipsiz kalışı yeni değil ancak ülkemizde başta amatör futbolun ve tüm spor branşlarının daha kalıcı çözümler ile desteklenmesi, günü kurtaran adımların rafa kalktığı ve yarını kurtaracak adımların atıldığı sahipsizliğin ve boşvermişliğin olmadığı günleri görmek ümidi ile kalın sağlıcakla…

MANİSAGÜCÜ SPOR KULÜBÜ

YÖNETİM KURULU



Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğün değil adeta sınav

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

-Akhisarlı bisikletçiler Türkiye Şampiyonasında göz doldurdu

Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Manisalı çiftin piknik keyfi faciayla bitti

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 2.02.2023 08:13:00 746 0

Tarih: 02.02.2023 08:13 Güncelleme: 02.02.2023 08:13
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00