- MHP'Lİ MECLİS ÜYESİ İLE BİR VATANDAŞ ARASINDA SU TARTIŞMASI YAŞANDI

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi`nin Mart ayı meclis toplantısının ikinci oturumu gergin başladı. Toplantıyı izlemek üzere Meclise gelen bir vatandaşın MHP'li meclis üyesinin masasından su şişesini izinsiz alması üzerine başlayan gerginlik nedeniyle, toplantı bir saat ertelendi. 
Son dönemlerde sürekli tartışmalarla gündeme gelen Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mart ayı ikinci oturum toplantısına su gerginliği damgasını vurdu. Meclis toplantısını izlemek üzere Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sitesi`nde bulunan meclis salonuna gelen vatandaşlardan biri olan Nevzat Aslan`ın, MHP'li Meclis üyesi Osman Vural'ın masasında bulunan su şişesini izinsiz alması üzerine tartışma yaşandı. MHP'li üye Osman Vural'ın vatandaşa izinsiz aldığı gerekçesi ile gösterdiği tepkiye diğer vatandaşlar da tepki gösterdi. Sözlü sataşmanın yaşandığı dakikalarda Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban da suyu izinsiz alan vatandaşın sürekli konuşması üzerine vatandaşın üstüne yürümek istedi. `Çıkarın şu adamı dışarı. Neyin hesabını soruyor. Adamın üstüne yürüyorlar` diyen Karaçoban'ı çevresindekiler sakinleştirdi.
MHP'li Osman Vural, yapılan hareketin saygısızca olduğunu belirterek, İzin alınmadan saygısızca masalardan su topluyorlar. İnsan bir izin ister, rica eder. Burası kahvehane değil ki. Burası meclis salonu. Vatandaşın, seyircinin buraya girme hakkı yok. Oradan basını kovalıyorlar, buraya girip suları topluyorlar. Kahve değil ki burası herkes haddini bilecek. Yerini bilecek” demesi üzerine vatandaşlardan biri de, Başkanım bu suyu bize çok görüyorsanız yazıklar olsun size” diyerek tepki gösterdi.
Bu arada MHP'nin Turgutlu Meclis Üyesi Hayriye Kaygısız da AK Parti Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e, Bunlar sizin adamlarınız. Şişeyi alıp Cengiz başkana atacaklar. Sahip olun adamlarınıza” demesi üzerine Ömer Faruk Çelik de, Benimle ne alakası var. Adam mahalle muhtarı” dedi.
Suyu izinsiz alan ve tartışmaların başlamasına neden olan Nevzat Aslan ise, Ben çocuk değilim ki. Ben burada oturmuşum milleti çıkar dışarıya. O zaman kendi kararını kendin al” diyerek tepkisini ortaya koydu.
Tartışmaların uzaması üzerine meclise bir saatlik ara verildi. Meclis araya girdiği sırada AK Parti Grup Başkanvekili Zülfikar Gürcan toplantıya katılan vatandaşlardan dışarı çıkmalarını isterken, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de aynı çağrıyı ilçelerden gelen MHP'li üyelere gerçekleştirdi.
Dışarıya çıkarılmak isteyen vatandaşlar bu duruma da tepki gösterdiler. Vatandaşlar, Bizim MHP'yle AK Parti'yle bir alakamız yok. Biz vatandaşız. Biz burada verilen kararları kendi kulağımızla duymak istiyoruz. Kimse bizi güvercin veya karga yerine koymasın. Yazıklar olsun size siz sözde milliyetçisiniz buradaki milleti dışarı atıyorsunuz. Ne biçim milliyetçisiniz siz” diyerek tepkilerini gösterdiler ve salondan ayrılmadılar. Bir başka vatandaş ise kendi mahalleleri için meclise geldiklerini belirterek "Hiçbir güç beni buradan dışarı çıkaramaz" dedi.



Feci kazada yaşamını yitiren baba, oğul ve torun toprağa verildi

Sokakta kanlı düello! İkisi de hayatını kaybetti

Ev yangını faciası: 1 ve 7 yaşındaki iki kardeş hayatını kaybetti

Park halindeki araca bakan ekipler sağ koltukta vahşetle karşılaştı

Manisa'da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu

Yapay zeka, tam 1,5 milyon lirasından etti

30 bin dolarlık kabus! Kiev'e 500 atış yapıldı, her noktadan alevler yükseliyor

Feci kaza: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti

Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Tefecilik operasyonunda 3 tutuklama

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp yaşlı adamdan acı haber geldi

Suriye'nin Hama ilinde 5 kişi bir evde ölü bulundu

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

Çöp poşetinde cesedi bulunan Sümeyye'nin eşi, katille dakikalarca sohbet etmiş

Saruhanlı'da vefat...

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal’dan Başkan Cıllı’ya Ziyaret

Saruhanlı Elektrik Kesintisi

NURLUPINARSPOR'DAN GÜLŞAH DURBAY'A VEFA

Taekwondoda Saruhanlı'nın Gurur Kaynağı "Furkan Samet Kaplan"

Demşrci'de feci kaza… İki otomobil çarpıştı, 3 kişi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 17.03.2015 08:49:12 981 0
Tarih: 17.03.2015 08:49 Güncelleme: 17.03.2015 08:49
Haberi Sesli Oku