Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Manisa'da ağabey ve kardeşe silahlı saldırı: 1 ölü

Manisa

Manisa'da ağabey ve kardeşe kimliği belirsiz kişi veya kişilerce gerçekleştirilen pompalı tüfekli saldırı sonucu, bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

MANİSA - Manisa’da ağabey ve kardeşe kimliği belirsiz kişi veya kişilerce gerçekleştirilen pompalı tüfekli saldırı sonucu, bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Manisa’da ağabey ve kardeşe silahlı saldırı: 1 ölü

Olay saat 21.00 sıralarında Yunusemre ilçesi Yeni Mahalle 4748 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, ağabey Volkan S. (26) ve kardeşi Tamer S. (21) yolda yürüdükleri sırada beyaz bir araçtan kendilerine doğru pompalı tüfekle ateş açıldı. Ağabey ve kardeşi kanlar içerisinde yerde kaldı. Saldırıya gerçekleştirenler hızla olay yerinden kaçtı. Mahalledeki vatandaşlar durumu hemen 112 acil servis polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Tamer S.’yi Manisa Devlet Hastanesine, ağabeyi Volkan S.’yi de Merkez Efendi Devlet Hastanesine kaldırdı. Boynundan vurularak ağır yaralanan ağabey Volkan S. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tamer S.’nin ise Manisa Devlet Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Polis olaydan sonra kaçan saldırganlar için geniş çaplı arama çalışması başlattı.  



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor