Anahtar Kelimeler: MANİSA' YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK

SARUHANLI - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından çocuk ve gençlerin yüzme öğrenimlerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi Manisa'da tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl 18 Ağustos'ta başlatılan projede 11 Eylül'e kadar 4-5 bin civarında öğrenciye yüzme öğretilmesi hedefleniyor. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda ilk günden itibaren yoğun ilgiye sahne olan proje; Yunusemre Cumhuriyet İlkokulu, Yunusemre Manisa Kız Yurdu, Şehzadeler Gediz Spor Salonu bahçesi, Soma Zübeyde Hanım İlkokulu, Salihli Gençlik Merkezi, Akhisar Stadyumu olmak üzere Manisa'nın 6 noktasında kurulan portatif havuzlarda gerçekleştiriliyor. 2005-2013 doğumlu çocuk ve gençlerin katıldığı projede şimdiye kadar bin 420 kayıtlı öğrenci eğitim aldı. Bu sayının her geçen gün arttığı kaydedildi.

KURSLAR PANDEMİ KURALLARINA DİKKAT EDİLEREK YAPILIYOR

Kurslar, pandemi kurallarına uygun şekilde yapılıyor. Uzman eğitmenler gözetimindeki kurslarda öğrencilerin ateş ölçümüne, dezenfektasyonuna son derece dikkat ediliyor.

ÖZTÜRK: "SPOR ŞEHRİ MANİSA'DA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK"

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, projenin amacına uygun şekilde çok olumlu şekilde ilerlediğini belirtirken, Manisa'da herkese yüzme öğretilmesi için bakanlık koordinesinde dört koldan çalışma yaptıklarını söyledi. Yüzme becerilerinin erken dönemde öğrenilmesinin çocuklar için büyük bir kazanım olacağını ifade eden Öztürk, "Bakanlığımızca organize edilen projenin gidişatından memnunuz. Çocuk ve gençler, Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesiyle havuza gelerek hem sporla tanışmış oluyor, hem yeteneklerini ve özgüvenlerini geliştiriyor hem de daha kaliteli zaman geçiriyor. Çok verimli ve nezih bir ortamda çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz katılımcı sayısını azami ölçüde artırmak. Spor Şehri Manisa'da yüzme bilmeyen kalmayacak" diye konuştu.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 31.08.2020 10:53:00 3703 0

Tarih: 31.08.2020 10:53
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00