Manisa'da sanat güneşi Zeki Müren şarkılarıyla anıldı
Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi bünyesindeki Türk sanat müziği korosu, ‘Bir Demet Zeki Müren’ konseriyle katılımcılara keyifli dakikalar yaşatırken, sanat güneşi olarak anılan usta sanatçı en sevilen şarkılarıyla anıldı.
Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi (HEM) bünyesinde kurulan Türk sanat müziği korosu, ‘Bir Demet Zeki Müren’ konseriyle usta sanatçıyı unutmadı. Sanat güneşi olarak anılan Zeki Müren'in hayatının anlatıldığı sinevizyon gösterisi ile başlayan gecede koro, sanatçının 20 eserini seslendirdi. Koro Şefi Şebnem Coşkun yönetiminde 50 kişiden oluşan ekip, usta sanatçının eserlerini iki bölümde seslendirirken, konser yoğun ilgi gördü. Protokol üyeleri ve vatandaşlarda, zaman zaman söylenen şarkılara cep telefonu ışıklarıyla eşlik etti.
Yunusemre HEM Müdürü Ayşen Oğuz, “Kurduğumuz koromuz dağılmadı ve koroya olan talep artarak devam etti. Bir Demet Zeki Müren konseri için koromuzun çalışmaları yaklaşık 6 aydır devam ediyordu. Koromuz sazlarıyla birlikte 50 kişiden oluşuyor" dedi.
Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı Konferans Salonunda gerçekleştirilen konsere; Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 21.02.2024 13:53:00 1599 0

Tarih: 21.02.2024 13:53
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00