Manisa'da Muaythai Turnuvası heyecanı yaşanacak
Manisa, Muaythai sporunun büyük buluşmasına ev sahipliği yapacak. 05-07 Eylül 2025 tarihleri arasında Türkiye Muaythai Federasyonu, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Saruhanlı Belediyesinin iş birliğiyle düzenlenecek olan İllerarası 16. Geleneksel Muaythai Zafer Şampiyonası için yaklaşık 400 sporcu Manisa'da bir araya gelecek.
Turnuvada Manisa, İzmir, Aydın, Burdur, Uşak, Kütahya, Muğla, İstanbul, Balıkesir, Afyon, Antalya, Isparta ve Denizli illerinden sporcular mücadele edecek. Müsabakalar, gençler ve elit büyükler kategorilerinde gerçekleştirilecek. Özellikle elitler kategorisinin en kalabalık dört sıkletinde çeyrek altın ödülleri sporcuları bekliyor.

Etkinlik Manisa Atatürk Spor Salonunda
Etkinlik, Manisa Atatürk Spor Salonu'nda 5 Eylül Cuma günü saat 17.00'de açılış seremonisi ile başlayacak. Organizasyonda, Saruhanlı Belediyesi tarafından tüm katılımcılara öğle yemeğinde pilav ve ayran ikramı yapılacağı öğrenildi. Açılış Seremonisinde Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Halk Oyunları ekibi de bir gösteri sunacak.

Yaşarken anılacaklar
Turnuva bu yıl, Manisa Muaythai'sine uzun yıllar emek vermiş antrenörler Kaan Levent, Mustafa Ören, Çağlar Seçilmiş, Adem Demirci, Yasin Çiftçi ve Tayyipcan Kaygas adına düzenlenecek.
Muaythai Manisa İl temsilcisi Ahmet E. Demiraslan, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"5 senedir Manisa Muaythai'sine hizmet etmiş hakem, idareci ve antrenörlerimiz adına bu etkinliği düzenliyoruz. Bu yıl milli takıma sporcu vermiş ve Manisa Muaythai'sine uzun yıllardır hizmet eden antrenörlerimiz Kaan Levent, Mustafa Ören, Çağlar Seçilmiş, Adem Demirci, Yasin Çiftçi ve Tayyipcan Kaygas adına bu şampiyonayı düzenliyoruz. İnsan vefat ettikten sonra değil, yaşarken anılmalıdır."
Türkiye Muaythai Federasyonu, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Saruhanlı Belediyesinin iş birliğiyle gerçekleşecek turnuva, Manisa'da spor camiasını buluşturacak ve sporseverlere heyecan dolu müsabakalar sunacak.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

Genç sporcu evinde ölü bulundu

Park halindeki otomobilin üzerine ağaç devrildi

Manda yoğurdu satma bahanesiyle yaşlıları 'tırnakçılık'la dolandırdı

Kömür yüklü tır alev aldı

Muradiye Fidanlığı geleceğe nefes olmaya devam ediyor

İki Kez Uzatmaya Giden Tarihi Maçın Galibi Turgutlu Belediyesi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ KADINLAR İÇİN EL SANATLARI ATÖLYESİ DÜZENLEDİ

Meyve yüklü tır devrildi

Saruhanlı'da 53 yıldır Dayıbaşılık yaparak karşılıksız aracılık hizmeti veriyor

Otomobil ile otobüs çarpıştı: 1'i ağır 3 yaralı

İki gündür kayıp Alzheimer hastası yaşlı adam makilik alanda ölü bulundu

Telefon dolandırıcıları yakalandı

Hijyen kurallarına uymayan işletme mühürlendi

Traktör devrildi: 1 yaralı

Takla atan Tofaş'ın sürücüsü hayatını kaybetti

Refüje giren otomobilde 5 kişi yaralandı

Kaldırıma çarpıp devrilen motosiklette 2 kişi yaralandı

Çocukların kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

TBMM Engelli Bireyler Komisyonu, Kula Gençlik Kampı’nda engelliler ve aileleriyle buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 3.09.2025 09:01:00 654 0
Tarih: 03.09.2025 09:01 Güncelleme: 03.09.2025 10:18
Haberi Sesli Oku