Anahtar Kelimeler: Manisa' kesintisiz milyon ' yatırım

Manisa'da kesintisiz su için 17 milyon TL'lik yatırım
MASKİ Genel Müdürlüğü, son çıktığı içme suyu isale ve terfi hattı işleri çerçevesinde 10 ilçede yürüttüğü çalışmaları büyük oranda tamamladı. 17 milyon TL yatırım bedeliyle 22 mahalleyi içeren projede 45 kilometre hat döşeniyor.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde mahallelere yeterli su temin etmek için kurulduğu günden bu yana çalışmalarını sürdürüyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen son proje çerçevesinde 22 mahallede çalışma yapılıyor. 17 milyon TL bedelindeki projeyle 45 kilometre isale ve terfi hattı döşeniyor. Hayata geçirilen projeyle mahallelere daha sağlıklı ve kesintisiz su ulaşması sağlanıyor.
Şehzadeler Ayvacık, Yunusemre Çamlıca, Kula Sandal, Saruhanlı Gümülceli, Gökçeköy ile merkez Şehitler ve Kurtuluş, Alaşehir Çarıkkaralar, Turgutlu Çampınar, Dalbahçe ve Salihli Kızılavlu mahallesinde çalışmalar tamamlanarak su verilmeye başlandı. Akhisar Kapaklı, Saruhanlı Halitpaşa, Selendi Kınık, Yunusemre Örselli, Demirci Yeşildere ile Kılavuzlar mahallelerinde hatların bağlantı aşamasına gelinirken, Akhisar Kayalıoğlu ile Dağdere Mahallesi Sarıdede bağlısı, Selendi Tavak ve Salihli Poyrazdamları mahallesinde de çalışmalara kısa bir süre içerisinde başlanacak.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 31.07.2023 08:37:00 838 0

Tarih: 31.07.2023 08:37

Haberi Sesli Oku