Manisa’da kan donduran cinayet! Genç kız eşarpla boğuldu

Almanya’da yaşayan annesinin kızına ulaşamayıp endişelenmesi üzerini Manisa’da işlenen bir cinayet gün yüzüne çıktı. Afganistan uyruklu N.H, dini nikahla yaşadığı 17 yaşındaki Haniye Arab’ı eşarpla boğarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Olay, 19 Temmuz günü saat 14.30 sıralarında, Yunusemre ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi 5204 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Afganistan uyruklu Haniye Arab'ın Almanya'da yaşayan annesinin kızına ulaşamadığını ve hayatından endişe ettiğini bildirmesi üzerine Haniye Arab'ın Yunusemre ilçesindeki evine polis ekibi gönderildi.

Kapıyı defalarca çalmalarına rağmen açan olmayınca, polis ekipleri çilingir yardımı ile eve girdi. Evde araştırma yapan polis, Haniye Arab'ı evin salonunda, kanepe üzerinde battaniyeyle örtülü halde ölü olarak buldu. İlk incelemede, genç kadının ağzından köpük geldiği, ölüm morluklarının oluştuğu belirlendi. Ekipler, Haniye Arab'ın ihbardan yaklaşık 10 saat önce hayatını kaybetmiş olabileceğini değerlendirdi.

YAKLAŞIK 1 YILDIR KAYIP OLARAK ARANIYORMUŞ

Yapılan araştırmalar sonucunda, Haniye Arab'ın Denizli'de 1 Ekim 2024 tarihinde kayıp şahıs olarak arandığı ve aynı evde Afganistan uyruklu Nagıb Habibi ile dini nikahlı olarak birlikte yaşadığı belirlendi. Olay sırasında evde bulunmayan Habibi'nin yakalanması için polis çalışma başlattı.

İZMİR'DE YAKALANDI

Şüphelinin İzmir'e kaçabileceğini polis, İzmir Emniyet Müdürlüğüne bildirimde bulundu. Bunun üzerine inceleme yapan ekipler, şüphelinin Konak ilçesine bağlı Basmane semtine geldiğini tespit etti. Bunun üzerine, harekete geçen Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Basmane'deki bir adrese düzenledikleri operasyonla Nagıb Habibi'yi gözaltına aldı. Şüpheli, ilk ifadesinde Haniye Arab ile kavga ettiklerini ve kendisinden ayrılmak istediği için eşarbıyla boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Manisa'ya götürülen Nagıb Habibi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



Genç müteahhidin sır ölümü

SARUHANLI’DA VEFAT…

HAKİM BEYTULLAH KALAY'DAN ALTIN MADALYA

Şehit Okan Divrik, 25. yılında dualarla anıldı

Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Hacırahmanlı'nın 50 yıllık altyapısı yenilenecek

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Federasyon Kupası’nda

Evinde tek başına yaşayan adam ölü bulundu

Yalnız yaşayan yaşlı adam yangında hayatını kaybetti

Soğuk havalarda egzersiz, kalbi daha fazla yoruyor

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “DAR GELİRLİ, ISINMAK İÇİN SON ÇARESİ OLAN ODUNU, KÖMÜRÜ DE ALAMAZ OLDU”

Kaza değil cinayet çıktı! Eşi...

Çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da Önder çiftçiler DERİM projesi ile bilgilerini aktarıyor

Saruhanlı’da 487 bin metrekare tarla ihaleyle kiraya verilecek

Saruhanlı belediyesi araç filosunu güçlendiriyor!

YUNTDAĞLI ÇOCUKLAR BU OYUNU ÇOK SEVECEK

MADOST ‘Sevgi ve Dostluk Buluşmasında Ertuğrul Günay'ı Manisa’da Ağırladı

Kemiklidere İlkokulu’nda Karne Coşkusu

İsyeri sahibi dükkanında öldüresiye darp edildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 22.07.2025 12:27:00 914 0
Tarih: 22.07.2025 12:27 Güncelleme: 22.07.2025 12:29
Haberi Sesli Oku