Anahtar Kelimeler: Manisa' öğrenci kitap bağışladı

MANİSA"Kütüphanesiz okul kalmasın" projesi kapsamında 11 yaşındaki Ege Orçun Bozok Hafsa Sultan İlkokuluna 600 kitap bağışladı.

Özel bir kolejde eğitim öğretimine devam eden 11 yaşındaki Ege Orçun Bozok "Kütüphanesiz okul kalmasın" projesi kapsamında "Paylaşarak Okuyorum" kampanyasına katıldı. Hafsa Sultan İlkokuluna 600 kitap bağışlayan Ege Orçun Bozok ailesinin ve arkadaşlarının gurur kaynağı oldu.

Yunusemre ilçesinde okul kütüphanelerinde kitap sayılarının arttırılması için Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Paylaşarak Okuyorum" kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamın Ege Orçun Bozok Hafsa Sultan İlkokulu 600 kitap bağışladı. Hafsa Sultan İlkokulu'nda bin kitap toplanırken Yunusemre ilçesinin tamamında 10 bin kitap toplandı. Yunusemre ilçesinde hedefin ise 40 bin kitap olduğu ve kampanyanın 21 marta kadar devam edeceği öğrenildi.

Yunusemre ilçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş kiyap okumanın önemine vurgu yaptı. Demirtaş "Milli Eğitim Bakanlığımızın 'Kütüphanesiz Okul Kalmasın' projesi kapsamında Yunusemre ilçemizde "Paylaşarak Okuyorum" kampanyası başlattık. Şuanda öğrencilerimizden 10 bin kitap geldi. Bugün Yunusemre Hafsa Sultan İlkokulundayız. Bu okulumuzda kampanya kapsamında 1000 'in üzerinde kitabımız oldu. Bu kitapların 600 tanesini Ege Orçun Bozok bağışladı. Kampanyamız 21 marta kadar devam edecek. Hedefimiz kampanya sürecinde 40 bin üstü kitap toplamaktır" dedi.

Hafsa Sultan İlkokulu 600 kitap bağışlayan 11 yaşındaki ise Ege Orçun Bozok "6 yaşından beri kitap okuyorum. Okuduğum kitapları Hafsa Sultan İlkokuluna hediye ettim. Arkadaşlarımda okusun istiyorum. Bu güne kadar okuduğum 600 kitabı Hafsa Sultan İlkokuluna teslim ettim mutluyum" dedi.

Hafsa Sultan İlkokulu öğrencisi Ela merve Doğru ise " Ege Orçun'un getirdiği kitaplar çok güzel kendisine teşekkür ediyorum. Okulumuzun kitapları çok güzel. Ben kitap okumayı çok seviyorum . İstediğim zaman buradan kitap alıp okuyacağım" dedi.

Hafsa Sultan İlkokulu öğrencisi Pelin Türker kitapları çok sevdiğini kitapların arasında kendini evinde gibi hissettiğini söyledi.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 15.02.2022 16:22:00 1354 0

Tarih: 15.02.2022 16:22
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00