MANİSA - Boks branşında Manisa’da bir ilk. İlk defa Manisa’ya bayanlarda Avrupa derecesi geldi. Üst Minikler Milli Takımı 10-21 Ağustos 2022 tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen Üst Minik Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonasında Aslan Spor Kulübü sporcusu Manisalı Eylem Ece Ünlü 36kg’da Avrupa Şampiyonasında 3. oldu ve Bronz Madalyayı Manisa’ya getirmeyi başardı.

Boks sporcusu Eylem Ece Ünlü derece ile Manisa’ya döndüğü için mutlu olduğunu dile getirdi ve emeği geçenlere teşekkür etti, Ünlü “öncelikle bir ay kampımız oldu. Sonrasında Avrupa maçlarına katıldım 3. oldum. İnşallah seneye şampiyon olmayı hedefliyorum. Geçen yıldan bu güne kadar başarımızın üstüne bir şeyler koyduk. Bu sene daha başarılı olduk. İnşallah böyle devam edeceğiz. Şimdi bir kategori atladım. Yıldızlar kategorisindeyim. Seneye yıldızlar kategorisinde İnşallah şampiyon olacağım. İlk bu spora başladığımda bu kadar başarı elde edeceğimi düşünmüyordum. Şimdi başarıyı elde ettim devamını getirmeyi düşünüyorum ve sporu tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum” dedi.

Boks antrenörü Yahya Aslan ise “Çalışma süreci kısa bir sürede değil uzun vadede gelen bir başarı. Geçen sene Eylem Ece Ünlü Türkiye 2. olmuştu. Bu senede daha çok çalışarak üzerine koyarak Türkiye şampiyonu oldu. Avrupa Şampiyonası ülkemizde Erzurum ilinde yapıldı. 4 haftalık bir kamp süreci sonunda Avrupa şampiyonası müsabakaları başladı. Buradan da 3. olarak Manisa’ya döndü. Allah nasip ederse yine ayni şekilde üstüne koyarak çalışarak daha büyük başarılar elde etmek için çalışacağız. Boks branşında Manisa’da bir ilk. İlk defa Manisa’ya bayanlarda Avrupa derecesi geliyor. Bu bizim için gurur verici” ifadelerini kullandı.



Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 25.08.2022 13:28:00 0
Tarih: 25.08.2022 13:28 Güncelleme: 25.08.2022 13:28
Haberi Sesli Oku