MANİSA - Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek Manisa'nın bir işçi şehri olduğunu işçilerin büyük bölümünün asgari ücrete çalıştığını konut kiralarının ise 8 binTL üstüne çıktığını söyledi. Başkan Şimşek "Manisa'da acil imar planı çözülmeli Belediyeler gerekli çalışmayı yapmalıdır. Asgari ücretle çalışan işçi kardeşimiz yakında ev kiralama yapamayacak çadırda yaşayacak" dedi.

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek Manisa'nın sorunlarını gündeme taşımaya devam ediyor. Son günlerde Manisa'da konut kiralarında ciddi artışlar olduğunu söyleyen Başkan Şimşek "Manisa bir işçi şehridir. Organize sanayi bölgesinde ve küçük sanayi sitesinde çoğu işçi kardeşimiz asgari ücrete çalışıyor. Konut kiraları 8 bin TL'nin üzerine çıktı. İşçi kardeşlerimiz yakında konut kiralamayacak. Çadır kuracaklar ve çadırda yaşayacaklar" dedi.

BELEDİYE VE HÜKÜMET KONUT İÇİN GEREKLİ ÖNLEMİ ALMALI

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek " Manisa şehrimiz Organize Sanayi Bölge'mizden dolayı sürekli göç alıyor. Belediyeler gerekli önlemi almalıdır. Manisa'da uygun yerler imara açılmalı konut yapımına başlanmalıdır. Hükümet ise Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerine acil 80 bin konut yapmalıdır. Biz bu şekilde Manisa'da konut kira fiyatlarını düşürürüz. Milli Yol Partisi olarak biz vatandaşımızın iç içeyiz. Vatandaşlarımızın sıkıntı ve sorunları dinliyoruz. İşçi kardeşlerimizin en büyük sıkıntısı Manisa'da artan konut fiyatları. Mevcut hükümet ve belediyeler bu sorunu çözemez ise Milli Yol Partisi olarak biz iktidara geldiğimiz de çözeceğiz" dedi.



CHP'li Bakırlıoğlu: Bu düzenin adı kara düzendir

DEMİRCİ'YE MODERN OKUL MÜJDESİ

Saruhanlı’da yürüme güçlüğü yaşayan vatandaşa akülü engelli aracı teslim edildi

Saruhanlı’da Vefat…

Demirci’de öğrenciler insan haklarını atölyelerde keşfetti

Saruhanlı’da Vefat…

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Somaspor Aksaray karşılaşmasına hazırlanıyor

SARUHANLI’DA VEFAT…

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın durumu ciddiyetini koruyor

Feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Eğitim Bir-Sen’den Gölmarmara’da eğitim çıkarması

Feci kaza: 1 ölü

Selimşahlarspor rahat kazandı: 4-0

Gümülcelispor ikinci yarıya iyi başladı: 2-1

BERBERLER ODASI BAŞKAN ADAYI ALAATTİN ORAL’DAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET

Saruhanlı Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

SİMAV’IN KUŞU BELDESİNDE 16 BİN TAVUKLA YUMURTA ÜRETİMİ BAŞLADI

KÜTAHYA SİMAVLI ÜNLÜ SANAYİCİSi ŞEREF KAZCIOĞLU’NUN ‘ŞEREF USTA’ İSİMLİ KİTABI ÇIKTI

Gözde Kızarma, Batma ve Yanma: Vücudun Sessiz Alarmı

Bedelli askerlik ücretine rekor zam geliyor! Yeni ücret belli oldu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 26.12.2022 16:04:00 905 0
Tarih: 26.12.2022 16:04 Güncelleme: 26.12.2022 16:04
Haberi Sesli Oku