Anahtar Kelimeler: MANİSA' AMATÖR HAFTASI BAŞLADI

MANİSA - Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası programı Manisa'da başladı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri Manisa'da 7-13 Ekim tarihleri arasında Manisa Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu koordinesinde hafta boyunca yapılacak sportif etkinliklerle gerçekleştirilecek. Amatör Spor Haftası'nda Voleybol, Judo, Basketbol, Eskrim, Masa Tenisi  ve Muaythai İl birinciliği yapılacak. Ayrıca halkı spora teşvik etmek amacıyla şehrin belli noktalarında sportif faaliyetler yapılacak. Şehir Hastanesi'nde de sağlık çalışanlarına yönelik spor panayırı gerçekleştirilecek.

SPORCULARA VE HAKEMLERE ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Amatör Spor Haftası, Atatürk Spor Salonu'nda Minikler Judo Turnuvası ve Çok Amaçlı Spor Salonu'nda Genç ve Yıldız kızlar Voleybol Turnuvası ile başladı. Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erol Timur, Spor Şube Müdürü Özcan Özen, müsabakalar öncesi hakemlere ve sporculara çiçek vererek, başarılara diledi. Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erol Timur, 2019-2020 sezonunun Amatör Spor Haftası'nın açılışını gerçekleştirdiklerini ifade ederek, geleneksel hale getirilen haftanın en güzel şekilde geçmesini temenni etti. 

ÖZTÜRK: "AMACIMIZ HER YAŞTAN VATANDAŞIMIZI SPORLA BULUŞTURMAK"

Amaçlarının her yaştan insanı sporla buluşturmak olduğunu belirten Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, "Her yaştan insanın spor yapabileceği, düzenli fiziksel aktiviteleri yaygınlaştırmak ve yeni bireylerin spora kazandırılmasını sağlamak için gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası etkinlikleri, Manisa merkezde ve ilçelerimizde farklı spor tesislerinde düzenlenecek aktiviteler ile devam edecek. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz ile amatör sporun yanındayız. Bu iş birliği ile daha fazla vatandaşımızı sporla buluşturmayı amaçlıyoruz. Tüm amatör spor kulüplerimize yeni sezonlarında başarılar diliyoruz. Amatör Spor Haftası kutlu olsun" dedi.



Ferdi Zeyrek davası Manisa 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye devam ediliyor

Bahis soruşturmasında Manisa FK’da iki oyuncu gözaltına alındı

Üniversitede 2'nci kattan düşen Selda yaşamını yitirdi

Manisa Oryantiringde fırtına gibi esti

Nefes borusuna mandalina kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Ferdi Zeyrek davası: Sanıklar suçlamaları reddetti

Manisa'ya Türkiye'de 6'ncı Adli Toksikoloji Laboratuvarı yetkisi

Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

Manisa GSB Kadın Voleybol Takımı Türkiye ikincisi oldu

1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 8.10.2019 14:07:00 785 0
Tarih: 08.10.2019 14:07 Güncelleme: 08.10.2019 14:07
Haberi Sesli Oku