SARUHANLI - Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ‘’Spor Şehri Manisa’’ projesi kapsamında aktif lisanslı sporcu sayısının artırılması amacıyla Manisa'da faaliyet gösteren kulüplere ziyaretler gerçekleştiriyor.  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sicil Lisans ve Spor Kulüpleri Birimi Şube Müdürü Güler Tuğan, amatör spor kulüpleri ziyaretlerine başladı.

Ziyaretlerden ilki Maltaspor ve Lalelispor kulüplerine gerçekleştirildi. Maltaspor Kulüp Başkanı Bayram Kokulu ve Lalelispor Kulüp Başkanı Bülent Kanik ile görüşülerek fikir ve talepleri alındı. Ziyaretlerde, yapılabilecek ortak çalışmalar görüşüldü. Ziyaretlerin anısına her iki kulüp başkanına Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Türk Bayrağı hediye edildi.

İL MÜDÜRÜ ÖZTÜRK: "AMATÖR SPOR KULÜPLERİMİZ, SPORUMUZUN TEMEL TAŞIDIR"

Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde, Manisa Valiliği öncülüğünde Manisa'yı Spor Şehri yapmak için projeler ürettiklerini belirten Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, amatör spor kulüplerinin Türk sporunun temel taşı olduğunu söyledi. Çocuk ve gençleri sporla buluşturmayı planladıklarını kaydeden Öztürk, "Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun sporu tabana yayma hedefi, Valimiz Sayın Ahmet Deniz'in ilimizde aktif lisanslı sporcu sayısının artırılmasına yönelik hassasiyeti ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Spor Şehri Manisa projemiz kapsamında kulüplerimizle iletişimi pekiştirmek, spor kulüplerinin mevcut sorunlarını anlamak ve gidermek, kulüpler için daha verimli bir çalışma ortamı oluşturabilmek, yeni yayınlanan ‘’Sporcu Lisans Vize Ve Transfer Yönetmeliği’’ konusunda bilgilendirme yapabilmek, aktif lisanslı sporcu sayısını artırabilmek, sporda şiddeti önleyici tedbirler konusunda karşılıklı çalışma yapabilmek amacıyla ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Sporumuzun temel taşı olan amatör spor kulüplerimiz desteklenmeyi hak ediyor. Çocuk ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması ve spora kazandırılması için fedakarca hizmet veriyorlar. Sporun tabana yayılması adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Tesisleşmede de önemli gelişmeler var. Mevcut modern tesislerimizin yanına yenilerini eklemeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda tüm Manisa halkını branşı ne olursa olsun spor yapmaya davet ediyoruz" diye konuştu. 



Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 21.02.2020 11:55:00 488 0
Tarih: 21.02.2020 11:55 Güncelleme: 21.02.2020 11:55
Haberi Sesli Oku