Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

MANİSA´DA YAPILAN TENİS YAZ KUPASI TURNUVASI SONA ERDİ

MANİSA´DA YAPILAN TENİS YAZ KUPASI TURNUVASI SONA ERDİ

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik" etkinlikleri haftası kapsamında Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Tenis Federasyonu ve Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübü işbirliğiyle Manisa´da 8-9-10 Yaş Tenis Yaz Kupası turnuva

MANİSA - 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik" etkinlikleri haftası kapsamında Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Tenis Federasyonu ve Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübü işbirliğiyle Manisa´da 8-9-10 Yaş Tenis Yaz Kupası turnuvası yapıldı.

Türkiye´nin farklı illerinden gelen 120 sporcunun katılımıyla Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen müsabakalar sonunda, kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hayrettin Hayri Tokmakçı, Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübü Başkanı Zihni Yüksel ve Satın Alma Şube Müdür Vekili Ulaş Uçar verdi. Töreninde konuşan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hayrettin Hayri Tokmakçı, sizleri Manisa´da ağırlamaktan büyük onur ve gururu duyuyoruz umarım müsabakalarınız güzel, dostane ve fair play çerçevesinde geçmiştir. Hepinize teşekkür ediyorum ve başarılarınınız devamını diliyorum. Bu önemli haftada Böyle önemli bir organizasyonu Manisa´da yaptıkları için Türkiye Tenis Federasyonumuza ve Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübü Başkanı Zihni Yüksel´e de çok teşekkür ediyorum" dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor