Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’ne atanan Nesrin Aras, görevine başladı.

Aras, gazetecilere yaptığı açıklamada yeni görevinin tüm Manisa ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü çalışanları için hayırlı olmasını dileyerek şunları kaydetti;

“21 Ağustos 1968 yılında Keşan’da doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Uzunköprü’de tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Edirne Eğitim Fakültesi’nden mezun oldum. 1989 yılında Beşiktaş Sigorta Müdürlüğü’nde memur olarak göreve başladım. 1998 yılında şef oldum ve 2006 yılından itibaren de Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde İl Müdür Yardımcılığı görevimi sürdürmekteydim.

Sosyal Güvenlik Kurumu kuruluşundan bu yana benimsediği vatandaş odaklı yönetim anlayışı çerçevesinde sosyal güvenlik hizmetlerini sunmaktadır. Hızlı, etkili ve kolay ulaşılabilir hizmetin sunulmasında büyük mesafeler kat eden Kurumumuz bilişim teknolojilerinden en üst seviyede yararlanarak verilen hizmet kalitesini her geçen gün arttırmaktadır.

Ekonomik olarak büyük bir potansiyele sahip olan Manisa şehrinde hem sanayi, hem tarım hem de hizmet sektörü oldukça gelişmiştir. Günümüz itibariyle Manisa’da yaklaşık 335,000 aktif çalışan, 210,000 emekli ve 25,000 işveren bulunmaktadır. Verilen sayılar Manisa şehrinin çalışma hayatında ne kadar aktif olduğunun bir göstergesidir.

Bu gelişmişliğe paralel olarak sunulan sosyal güvenlik hizmetlerinin hem kapsamının hem de kalitesinin arttırılması oldukça önemlidir. Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü kuruluşu gereği kamu kurum ve kuruluşlarıyla, özel sektörde yer alan firmalarla ve vatandaşlarla sürekli iletişim içerisindedir. Bu iletişimi güçlendirmek tüm kesimlere büyük fayda sağlayacaktır. Eminim ki bu iletişimin sağlanmasında siz değerli basın mensuplarının büyük katkıları olacaktır.

Manisa gibi büyük bir şehirde görev yapmak şahsım adına oldukça mutluluk vericidir. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte ilimizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti sunabilmek için var gücümüzle çalışacağımızın herkes tarafından bilinmesini isterim.   



Korkunç cinayet: Konuşmak için çağırdı, öldürdü! Son paylaşımı dikkat çekti

Salihli'deki yangının bilançosu: 4 ev, 1 ağıl, 2 motosiklet, 1 traktör, 1 iş makinesi kül oldu

Makilik alanda yangın

Silahlı kavga: 3 yaralı

Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

Başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu

Halitpaşa’da ekili alanda yangın çıktı

Alaşehir'de zirai alanda yangın

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
3.04.2014 13:25:14 887 0

Tarih: 03.04.2014 13:25

Haberi Sesli Oku