MANİSA - Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesi, derneğin 90´ıncı kuruluş yıl dönümü kapsamında öğrencilere katkı sağlamak amacıyla çay partisi düzenledi. 
Bir otelde düzenlenen çay programına, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer´in eşi Fatma Dilek Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Programda konuşan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür, ?Derneğimiz 19 Şubat 1928 yılında kuruldu. Bu vesileyle bugün 90. yılımızı kutlamak amacıyla bir çay partisi tertipledik. Şehitlerimiz olduğu için bir eğlence değil de bir yıl dönümü kutlama gibi oldu. Biz hayır işleyen bir kurumumuz. Manisa´da pek çok bağışçımız var. onlara bu vesileyle teşekkür ediyorum. Buradan elde edilen gelirle yine öğrencilerimizi okutacağız. Daimi ve acil yardımlarımızı yapmaya nasıl 90 yıldır halkıyla, milletiyle el ele olan bir kuruluşsak, bundan sonra da aynı çizgi de yolumuza devam edeceğiz. İnşallah nice yıllara diliyorum. 150 kişilik bir etkinlikti. 65 öğrenciye burs veriyoruz. Tabi bunu artırmak istiyoruz? dedi.
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer´in eşi Fatma Dilek Güvençer ise, ?30 yıldır kaymakam eşi, vali eşi olarak Yardım Sevenler Derneği´nin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyorum. Güzel çalışmalara imza atıyorlar. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum? diye konuştu.
(ÖND-Y)



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 22.02.2018 08:15:24 281 0

Tarih: 22.02.2018 08:15
Haberi Sesli Oku
19.04.2025 16:20:00