Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

Manisa´da bakımevindeki hayvanlara ´tek tıkla´ ulaşma dönemi

Manisa´da bakımevindeki hayvanlara ´tek tıkla´ ulaşma dönemi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş: "Hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlarımız Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin internet sitesini tıkladıklarında ana sayfada bakımevinde bulunan hayvanların fotoğraflarını görebilecekler"

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Geçici Hayvan Bakımevi´nde bulunan kedi ve köpeklerin sahiplenilmesi için resmi internet sitesi üzerinden tanıtıma başladı. Can dostlarını sahiplenmek isteyen vatandaşların, Manisa Büyükşehir Belediyesinin internet sitesi üzerinden bakımevinde bulunan hayvanları tek tıkla görebilecekleri belirtildi. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi´nde sahiplenilmeyi bekleyen hayvanlar için Manisa Büyükşehir Belediyesi internet sitesinde bir bölüm açılarak hayvanların sahiplendirilmesi için duyuru başlatıldı. Konuyla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, ?Uzun zamandır ihtiyacımız olan bir konuyu Bilgi İşlem Dairemiz çok kısa bir sürede profesyonel bir çalışma ile sona erdirdi. Hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlarımız Manisa Büyükşehir Belediyesinin internet sitesini tıkladıklarında ana sayfada bakımevinde bulunan hayvanların fotoğraflarını görebilecekler. İstedikleri hayvanı buradan görüp, beğenip bizimle iletişime geçerek barınakta gerekli formları doldurduktan sonra hayvanlara bakabilmelerine yönelik şartları taşıdıkları takdirde sahiplendirme yapacağız. Biz ilk günden bu yana kısırlaştırmaya ve sahiplendirmeye çok önem veriyoruz ve bu konunun çok önemli olduğunu biliyoruz. Gerek hayvan severlerle gerekse de kamu kurum ve kuruluşlarıyla 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereği 3 ayda bir yaptığımız kurul gereğince barınaklarda yapılan sahiplendirmenin ne kadar önemli olduğunu her defasında vurguluyoruz. Buradan Bilgi İşlem Dairesi Başkanı ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bizim için çok önemli olan bir konuyu artık gündem dışı bıraktılar. Hizmetlerimize bir yenisini daha ekleyerek tamamladılar. Satın almayın sahiplenin diyoruz. Sloganımız bu? dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, internet sitesi hizmetlerine bir yenisini daha eklediklerine dikkati çekerek, ?Bilgi İşlem Dairesi olarak belediyemizin hizmetlerini en kısa yoldan vatandaşlarımıza hızlı bir şekilde iletmek bizim asli görevlerimizden. Proje öncesinde Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığından böyle bir talep geldi. Bunu kısa sürede yapmaya çalıştık. Belediyemizin internet sitesinde kapsamlı bir şekilde hizmetlerimiz var. Ziyaretçi sayısı her geçen gün artan bir sitemiz var. Sitemize bir banner ekledik, ?Satın almayın sahiplenin, bir hayatta siz kurtarın´ bannerımız var. Bu link tıklandığında sahiplenmeyi bekleyen hayvanların fotoğraflarını görebilecekler. Hayvanlar hakkında gerekli bilgiyi burada bulabilecekler. Barınak hakkında gerekli olan iletişim bilgilerinin yanı sıra harita üzerinden bakımevinin yerini de görebilecekler. Yetkililer ile temasa geçerek yerinde gidip de incelemede bulunabilirler. Mobil cihazlardan da bu linke ulaşabilecekler. Bugüne kadar 2 hayvanımızı da sahiplendirdik. Bizim de haz aldığımız güzel bir proje oldu. Umuyorum ki sahiplenme oranı günden güne artarak devam eder? diye konuştu.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi
Akhisar altyapısı milli takım kapısında
‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu
Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor
Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı
Hastanede çevre düzenlenesi
Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi
KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti
Nilgün’den Butik” hizmete girdi
Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu
Saruhanlı'da Elektrik Kesintisi...
Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi
Akhisar altyapısı milli takım kapısında
‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu
Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor
Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı
Hastanede çevre düzenlenesi
Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi
KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti
Nilgün’den Butik” hizmete girdi
Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu
Saruhanlı'da Elektrik Kesintisi...
Entübe edilmişti... Hastaneden Gülşah Durbay ile ilgili yeni açıklama!
Saruhanlı Belediyesinden Mahallelere Plastik Masa Desteği
Yapay zekanın "dijital Türkiye" yolunda lokomotif güç olması bekleniyor

TÜM HABERLER


Yükleniyor