MANİSA - Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kendilerini devlet görevlisi gibi tanıtarak ağına düşürdükleri kişileri dolandıran 4 kişiyi yakaladı. Dolandırıcıların 4 kişiden toplam 89 bin 500 TL`lik vurgun yaptığı ortaya çıktı. 
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü`nden yapılan açıklamaya göre, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Manisa Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlilerince, telefonla vatandaşları arayarak kendilerini polis, cumhuriyet savcısı, asker, MİT görevlisi olarak tanıtarak, sözde büyük bir operasyon yapacakları ya da kimlik bilgilerinin veya banka hesaplarının terör örgütünce kullanıldığı yönünde bir takım kişisel bilgilerini de doğru vererek inandırmak suretiyle dolandırıcılık yapan şahıslara yönelik operasyon yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, operasyon neticesinde; "E.B. ve N.S. isimli vatandaşların dolandırılmaya çalışılması, K.Y. isimli vatandaşın 32 bin 500 TL dolandırılması, T.S. isimli vatandaşın 18 bin TL değerin de altının dolandırılması, H.A. isimli vatandaşın 14 bin TL dolandırılması, E.E isimli vatandaşın 25 bin TL dolandırılması ile ilgili olarak; C.D., E.K., İ.K. ve Z.Ö. isimli şahıslar suçüstü yapılarak gözaltına alınmışlardır" denildi.
Toplam 89 bin 500 TL`lik dolandırıcılık yapan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Ferdi Zeyrek davası Manisa 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye devam ediliyor

Bahis soruşturmasında Manisa FK’da iki oyuncu gözaltına alındı

Üniversitede 2'nci kattan düşen Selda yaşamını yitirdi

Manisa Oryantiringde fırtına gibi esti

Nefes borusuna mandalina kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Ferdi Zeyrek davası: Sanıklar suçlamaları reddetti

Manisa'ya Türkiye'de 6'ncı Adli Toksikoloji Laboratuvarı yetkisi

Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

Manisa GSB Kadın Voleybol Takımı Türkiye ikincisi oldu

1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 18.06.2014 18:49:35 989 0
Tarih: 18.06.2014 18:49 Güncelleme: 18.06.2014 18:49
Haberi Sesli Oku