Anahtar Kelimeler:
MANİSA
Manisada
1
Mayıs
kutlamaları
kapsamında
öğretmenevinde
toplanan
Manisa`da 1 Mayıs kutlamaları kapsamında öğretmenevinde toplanan işçi sendikaları, Manolya Meydanı`na yürüdü.
Manisa`da, 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları öğretmenevi önünden Manolya Meydanı`na doğru gerçekleştirilen yürüyüşle başladı.
Petrol İş öncülüğünde gerçekleştirilen yürüyüşe CHP, ÖDP, KESK Bileşenleri, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Alevi Kültür Derneği gibi bazı siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları destek verdi.
Yürüyüşe katılan bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri, yürüyüş öncesi öğretmenevi önüne halay çekti. Yaklaşık bin kişilik topluluğun öğretmenevi önünden başladıkları yürüyüşte, Avni Gemicioğlu Caddesi üzerinden Cumhuriyet Bulvarı`na oradan da Manolya Meydanı`na doğru gidildi.
Tarih: 01.05.2014 17:04
Güncelleme: 01.05.2014 17:04








