Manisa TSO’dan Gülşah Durbay anısına lokma hayrı
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Şehzadeler Belediye Başkanı merhume Gülşah Durbay anısına lokma hayrı düzenledi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen hayra çok sayıda davetli katıldı.
Lokma hayrına Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Anıl Ceylan, Manisa TSO yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar iştirak etti.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Şehzadeler Belediye Başkanımız merhume Gülşah Durbay’ı rahmet, saygı ve özlemle anmak amacıyla Odamız Hizmet Binası önünde bir lokma hayrı düzenledik. Görev süresi boyunca Manisa’ya ve Şehzadeler ilçemize hizmet etmeyi bir sorumluluk değil, bir gönül işi olarak gören Gülşah Durbay; çalışkanlığı, samimiyeti ve halkla kurduğu güçlü bağ ile Manisalıların gönlünde müstesna bir yer edinmiştir" dedi.
Yılmaz, Durbay’ın yerel yönetim anlayışına kattığı değerler, sosyal duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla her zaman saygıyla hatırlanacağını vurgulayarak, "Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimize emek vermiş, Manisa’nın gelişimine katkı sunmuş her isme sahip çıkmayı ve onları vefa ile anmayı kurumsal bir görev olarak görüyoruz. Bu anlayışla gerçekleştirdiğimiz lokma hayrı sadece bir ikram değil, aynı zamanda ortak hafızamızın, birlik ve beraberlik duygumuzun güçlü bir ifadesidir" ifadelerini kullandı.
Başkan Yılmaz, hayra katılım sağlayan tüm vatandaşlara ve protokol üyelerine teşekkür ederek, "Bu vesileyle merhume Gülşah Durbay’a bir kez daha Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm Manisa halkına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun" şeklinde konuştu.



Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

KENT KONSEYİ’NDEN GAZETECİLERE 10 OCAK ZİYARETİ

Saruhanlı'da şap alarmı! 16 mahallede hayvan alım-satımı ve hayvansal ürün giriş-çıkışı yasaklandı

Kros sporcuları Türkiye Şampiyonası için ter döktü

Alaşehir’de üzümün geleceği değerlendirildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 23.12.2025 16:16:00 600 0
Tarih: 23.12.2025 16:16 Güncelleme: 23.12.2025 16:18
Haberi Sesli Oku