SARUHANLI - Manisa Sağır Spor Kulübü Derneği ve Manisa Sağır Dilsizleri Koruma Kalkındırma Eğitim Kültür Gençlik Spor Derneği Başkanı Bilal Cansu, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kaya, Muhammet Fidan ve Kadir Konukoğlu ile birlikte Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Cansu, işitme ve konuşma engelli bireyler için sporun önemine değinerek Türkiye’de kurulu olan 102 işitme engelli spor kulübü içiresinde yer aldıklarını ifade etti. Derneğin işitme engelli spor kulüpleri içinde; binası, lisanslı sporcu sayısı, faaliyetlere katılım ve engelli bireyleri rehabilitede başarıya ulaştırdığı; ilimizi engelli sporunda temsil ettiği bilgisi verildi. Derneğin futbol, hentbol ve atletizm alanında faaliyet gösterdiği bilgisi verilerek 2022 yılında Türkiye İşitme Engelliler Hentbol Şampiyonası, Türkiye Sağırlar Futbol 1. Ligi Müsabakaları, Türkiye İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonasında ilimizi temsil edecekleri ifade edildi.

Vali Yaşar Karadeniz, her bireyde olduğu gibi, sporun engelli bireyler üzerinde olumlu etkileri olduğunu ifade ederek bu tür faaliyetlerde her zaman yanlarında olduklarını ve destek vermeye devam edeceklerini söyledi.



Filede büyük heyecan Salihli’de başladı

Manisa’da suç örgütüne darbe: 15 şüpheli gözaltında

Manisa’da 31 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

Eğitimin nabzı okullarda tutuluyor

Manisa’da motosiklet denetiminde 3,25 milyon TL ceza kesildi

Soma’da 302 sentetik ecza ele geçirildi

MASKİ’den Yuntdağı mahallelerine altyapı atağı

Karısını başından vurup kaza süsü vermişti, internette silah aradığı ortaya çıktı

İZBETON kooperatif davasında tutuklu sanık kalmadı

Emniyet şeridindeki kamyona çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

Salihli’de 2026 yılı yatırımları masaya yatırıldı

Somaspor'dan kadroya 3 takviye

Öğrencilerden enerji tasarrufu sağlayan sistem

Şüpheli araçtan 50 gram esrar çıktı

Manisa'da 7 ayrı suçtan aranan firari kıskıvrak yakalandı

CHP'Lİ BAKIRLIOĞLU'NDAN TARIM SİGORTASI TEPKİSİ

Yakınları şüphelerinde haklı çıktı, yaşlı adam ölü bulundu

Manisa'nın ilk Emekli Kafe'si 7 Ocak'ta açılıyor

Evinin balkonunda ölü bulundu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Baba ile oğlu aynı kaderi paylaştı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 29.12.2021 07:08:00 783 0
Tarih: 29.12.2021 07:08 Güncelleme: 29.12.2021 07:08
Haberi Sesli Oku