Tarih: 07.07.2025 15:38

MANİSA KÖPRÜBAŞI’NDA BOYU KADAR BALIK YAKALADI, GÖREN ŞAŞIP KALDI

Facebook Twitter Linked-in

MANİSA KÖPRÜBAŞI’NDA BOYU KADAR BALIK YAKALADI,  GÖREN ŞAŞIP KALDI

ADİL AKA - Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde Öner Hatipoğlu tarafından Demirköprü Baraj Gölünde 62 kilogram ağırlığında 1.70 metre boyunda  oltayla yayın balığı yakaladı.
Köprübaşı Demirköprü Baraj Gölünde av sezonu yasağının bitiminden 1 hafta sonra dev yayın balığı yakalandı. Köprübaşı  Merkez Camiinde müezzinlik yapan amatör balıkçı Hatipoğlu,”Vakit bulduğumda boş zamanlarımda Demirköprü Barajında oltamda balık avlıyorum. Daha öncede 3-5 kez bu büyüklükte balıklar yakaladım. Adını da barajın efesi koydum. Oltaya geldikten sonra uzun uğraşlar sonucu karaya çektim” dedi.
Evli ve 2 çocuk sahibi 15 yıldır Köprübaşı Merkez camisinde müezzinlik yaptığını ve yaklaşık 5 yıldır amatör balıkçılık yatığını söyledi. Yayın balığını gören arkadaşları ve komşuları hayretlerini gizleyemediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —