MANİSA - Manisa Kent Konseyi Çocuk Meclis Başkanı Kadircan Söylemez ve Kent Konseyi Çocuk Meclisi Üyeleri Deniz Konuklar, Bertuğ Tunga Yılmaz, Poyraz Katip Şentürk, Eymen Oyit ve İsmail Tuğra Çetin Aktı’dan oluşan heyet, Vali Yaşar Karadeniz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Manisa Kent Konseyi Çocuk Meclisinin yaptığı çalışmalar ve projeleri hakkında Vali Yaşar Karadeniz’e bilgi veren Kent Konseyi Çocuk Meclisi Üyeleri, kendilerini kabulünden dolayı Vali Karadeniz’e teşekkürlerini iletti.

Çocukların kent yönetimindeki rolünün güçlendirilmesi ve yönetime aktif olarak katılabilmeleri amacıyla Kent Konseyi Çocuk Meclislerinin oluşturulduğunu söyleyen Vali Karadeniz “Çocuklarımızın, kent yönetimine aktif olarak katılmaları, kendileri ve kentle ilgili sorunlarının çözümünde rol almaları, yönetime katılmaları, bu konularda fikir üretmeleri ve sosyal hayattaki rollerinin güçlendirilmesi açısından Kent Konseyi Çocuk Meclisleri önemli. Gönüllülük esasına dayalı böyle bir platformda görev almak sizlerin ortak çalışma, dayanışma ve paylaşma duygularınızı da geliştirecektir” dedi.

Vali Yaşar Karadeniz, ziyaret sebebiyle teşekkür ederek Manisa Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyelerinin yaptıkları çalışmalarında başarılar diledi, onlara çeşitli hediyeler verdi.



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 14.06.2022 10:19:00 1430 0
Tarih: 14.06.2022 10:19 Güncelleme: 14.06.2022 10:19
Haberi Sesli Oku