SARUHANLI - Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi “Şiir ve müzik dinletisi” Tarihi Bedesten Nikah ve çok amaçlı Salonda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Şiir ve müzik dinletisine Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Eğitim-Bir-Sen Yunusemre İlçe Temsilcisi Serdar Dinçer, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Levent Çimen, Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu, Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi öğretmenleri, idarecileri, veliler öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu yaptığı konuşmada ” öğrencilerimiz bizlere unutulmaz bir gece yaşattı. Pandemiden sonra böyle gecelere faaliyetlere bizler hasrettik. Çok güzel bir gece oldu. Öğretmenlerimize, gençlerimize ve geceye katkıda bulunan destekleyen herkese teşekkür ediyorum.

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş ise “Öğrencilerimiz bu gece coşkulu bir gece geçirdiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Dolu dolu yaşadılar dolu dolu bizi mutlu ettiler. Pandemide artık bitti. Salonları doldurduk. Manisa bir kültür kenti, bir turizm kenti, bir eğitim kenti, Yunusemre adına yakışır bir eğitim ilçesi. Tüm personelimizi ve gecede emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Veliler ve davetliler ise geceden memnun olduklarını dile getirdiler ayrıca öğrencilerin söyledi şiir ve müziklere eşlik ettiler.

Gece sonunda Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş ve Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu programın hazırlanmasında katkıda bulunan öğretmen ve öğrencilere çiçek takdim ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.



Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

Kore Gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Sözleşmeli Er kazada hayatını kaybetti

Açlıkla boğuşan emekliye bir darbe de SGK'dan geldi! Maaş konusunda sıcak gelişme

Saruhanlı’nın Nüfusu 57.935 Oldu

Ege'de deprem fırtınası! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan iki korkunç ihtimali sıraladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 26.05.2022 10:13:00 911 0

Tarih: 26.05.2022 10:13

Haberi Sesli Oku