SARUHANLI - Türkiye Güreş Federasyonu'nun nisan ayı faaliyet programında yer alan Yıldız Erkekler Grekoromen Güreş Milli Takım Seçmeleri, 13-15 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. Seçmelerde mücadele eden Manisa Güreş Eğitim Merkezi Güreş Takımı, 115 puanla Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Müsabakalara 16 sporcuyla katılan Manisa Güreş Eğitim Merkezi'nden 48 kg'da Servet Angi 1., 45 kg'da Sercan Keskin 1., 55 kg'da Abdullah Akar 1., 45 kg'da Denizhan Ogun 2., 65 kg'da Ahmet Yılmaz 2., 60 kg'da Yılmaz Can Aycan 3., 45 kg'da Emir Yılmaz 5. olarak milli takım kampına seçildiler.

Milli takıma seçilip ilk ikiye giren sporcular, Avrupa ve Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecekler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bir yıl önce Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan Güreş Eğitim Merkezi'nde yetişen güreşçiler, kısa sürede önemli başarıya imza attılar. 27 sporcunun kaldığı Güreş Eğitim Merkezi'nde sporcular, kısa sürede elde ettikleri madalyalarla kürsüye ambargo koydular.

Öztürk; "Kerem Kamal gibi yetenekleri Türk sporuna armağan etmeye devam edeceğiz"

Dereceye giren sporcuları ve antrenörlerini kutlayan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, "Güreş Eğitim Merkezi'nde eğitim gören güreşçilerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Sporcularımızı bakanlığımız himayesinde uzman eğitmenler gözetiminde eğitiyoruz. Uyku düzenlerinden, eğitimlerine, sosyal yaşantılarından beslenmelerine kadar her şeyleri ile ilgilenip onları olimpiyatlara hazırlıyoruz. Bir yıl gibi kısa bir sürede bu çalışmaların karşılığını almaktan dolayı mutluyuz. Olimpiyatlara katılma hakkını elde ederek gurur kaynağımız olan Kerem Kamal kardeşimiz, çocuklarımıza iyi bir rol model oldu. Kerem gibi yetenekleri Türk sporuna armağan etmeye devam edeceğiz." dedi.



TIR'a Arkadan Çarpan Otomobilde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

KAYINPEDER, GELİNİNİ TABANCAYLA YARALAYIP, ONUN KIZ KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 1 yaralı

Gençlerden ‘sürdürülebilir turizm’ vurgusu

EGİAD 35. yılını görkemli bir geceyle kutladı

77 yaşındaki adam eşini baltayla öldürüp banyoya gömdü

Defne fidanları toprakla buluştu

Şehzadeler Belediyesi, Başkan Gülşah Durbay’ın sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yaptı

Ferdi Zeyrek davası Manisa 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye devam ediliyor

Bahis soruşturmasında Manisa FK’da iki oyuncu gözaltına alındı

Üniversitede 2'nci kattan düşen Selda yaşamını yitirdi

Manisa Oryantiringde fırtına gibi esti

Nefes borusuna mandalina kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Ferdi Zeyrek davası: Sanıklar suçlamaları reddetti

Manisa'ya Türkiye'de 6'ncı Adli Toksikoloji Laboratuvarı yetkisi

Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

Manisa GSB Kadın Voleybol Takımı Türkiye ikincisi oldu

1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 17.04.2021 13:07:00 1427 0
Tarih: 17.04.2021 13:07 Güncelleme: 17.04.2021 13:07
Haberi Sesli Oku