Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75

Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Polis Haftasını Kutladı

Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Polis Haftasını Kutladı

Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyeleri, polis teşkilatının kuruluşunun 177. yılı nedeniyle görevi başında bulunan polis memurlarını ziyaret etti.Polislerin Polis Haftasını kutladı.

MANİSA - Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyeleri, polis teşkilatının kuruluşunun 177. yılı nedeniyle görevi başında bulunan polis memurlarını ziyaret etti.Polislerin Polis Haftasını kutladı.

Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erhan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri Polis Haftası nedeniyle görevi başındaki polisleri ziyaret etti. Başkan Doğan "Süreyya Park Polis Uygulama Noktasında görevli polis memurlarımızın Polis Haftasını kutladık. Aziz şehitlerimizi rahmetle anarken, kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveriyle çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftasını kutluyorum. Görevi başında bulunan polislerimize başarılar diliyorum" ifadelerini kutladı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor