MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi, tüm Türkiye’yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından hızla bölgeye intikal ederken, yardım bekleyen depremzedelere umut olmak amacıyla harekete geçen Manisa İl Sağlık Müdürlüğü personellerinin de bölgeye ulaşımı için araç desteğinde bulundu.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından tüm Türkiye afet bölgesindeki vatandaşlara umut olmak için omuz omuza verdi. Deprem bölgesindeki yaraların sarılması için tüm imkânlarını seferber eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü’nün gönüllü sağlık ordusunun deprem bölgesine ulaşımı için araç desteği verdi. 

‘Elimizden Geleni Yapacağız’

Deprem bölgesindeki vatandaşlara yardımcı olmak üzere yola çıkan Manisa İl Sağlık Müdürlüğü personelleri görüşlerini aktardı. 

Yakup Efe, “Manisa İl Sağlık Müdürlüğümüzün görevlendirmesiyle hepimizin yüreklerini dağlayan bölgemize hareket etmek üzere burada toplandık. Bende Manisa Ruh Sağlığı Hastanesinden katılıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Umarım oraya gittiğimizde de bir umut oluruz, bir faydamız olur”. 

Ferdi Bayhan, “Bizlerin yardımına ihtiyacı olan çok insan var. Gönüllü olarak deprem bölgesine katılmak istedik. Elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı. 



Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 10.02.2023 08:15:00 794 0

Tarih: 10.02.2023 08:15 Güncelleme: 10.02.2023 10:18
Haberi Sesli Oku
26.06.2025 13:28:00