GÖRDES - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesinde düzenlenen törenle üzüm üreticilerine üzüm sepeti dağıtımında bulundu. Törende konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, il genelinde 10 bin üreticiye 100 bin üzüm sepeti dağıtılacağını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hizmet ve yatırımlarının yanında üreticinin kalkınması için destekte bulunmaya devam ediyor. Yapılan projeler ile üreticilerinin gelirlerinin artmasına yönelik çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki 10 bin üreticiye 100 bin üzüm sepeti dağıtımı projesi kapsamında Gördes ilçesinde tören düzenleyerek 110 üreticiye 1100 sepet dağıtımı gerçekleştirdi. Gördes ilçesinde yapılan törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Gördes Kaymakamı Muhammet Özyüksel, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetleri Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Hüseyin Yılmaz, siyasi partilerin ilçe temsilcileri ve üreticiler katıldı.

“110 üreticiye 1100 sepet dağıtıyoruz”

Ali Öztozlu, “Sizlere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletiyorum. Geride bıraktığımız pandemi süreci ve içerisinde bulunduğumuz savaş durumu bize tarımın kırsalın ne kadar önemli olduğunu, olmazsa olmaz olduğunu gösterdi. Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile 2022 yılı için 70 milyonluk rekor bir bütçeyi kırsal kalkınmada destek için ayırdık. Hayvan içme suyu göletleri yapımı, temizliği, taral doldurma tesisleri, gübre dağıtımı, arıcılarımıza desteklerimiz, sulama kooperatiflerine boru destekleri, üzüm üreticilerine sepet, zeytin üreticilerine kasa gibi onlarca projeye 70 milyon liralık bütçe ayırdık. Geçen ay burada gübre dağıtımında yine bir araya gelmiştik. Bugün 110 üreticimize 1100 üzüm sepeti dağıtımı yapacağız. Önümüzdeki aylarda zeytin üreticilerine kasa dağıtımı yapacağız. Gördes’e her geldiğimizde kırsala, tarıma bir katkı için birarada olmaktan memnuniyet duyuyorum. Sizlerin de ürünleriniz bol, kazancınız bereketli olsun. Sepetleri de iyi ve güzel günlerde kullanın, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Büyükşehirimizin bugüne kadar çiftçimize vermiş olduğu destekler çiftçilerimizi rahatlatmak için soluk alması için bir fırsattır. Bunun için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere ekibine teşekkür ediyoruz. Daha öncede burada gübre dağıtımını birlikte gerçekleştirmiştik, şimdi de üzüm selesi dağıtımı sonrasında da zeytin kasası dağıtımı için yine birlikte olacağız inşallah. Çiftçimize verilen destek için ben teşekkür ediyorum, üreten çiftçilerimize de hayırlı olsun diyorum” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından düzenlenen tören ile üzüm üreticilerine sepetleri teslim edildi.

Üreticiler memnuniyetlerini dile getirdi

Mehmet Altuntaş, “Yapılan sepet yardımı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederim.”

İbrahim Demirkıran, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederim, çok sağolsun.

Mustafa Tarhan, “Yapılan sepet yardımı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederim.

Macit Büke, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederim. Böyle yardımların çiftçilere verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok teşekkür ederim”

Bahtiyar Çetin, “Yapılan desteği gayet güzel buluyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum.”

Kobaklar Mahalle Muhtarı Mehmet Deniz, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz.”

Gördes Muhtarlar Derneği Başkanı Kerim Çakır, “Gördes’te çiftçilerimize 1100 adet sepet yardımı yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Çiftçilerimize hayırlı olsun.”

Gördes Malkoca Mahalle Muhtarı Abdil Sevim, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz. Yapılan destekten memnununuz, Allah razı olsun.

Gördes Kıranköy Mahalle Muhtarı Mehmet Aydın, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve ekibine çiftçilere katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Bizleri bu yokluk zamanında memnun ettiler.”



Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

Cinayet: Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 22.06.2022 17:56:00 536 0

Tarih: 22.06.2022 17:56

Haberi Sesli Oku