Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden üretimde rekor yıl
Manisa Büyükşehir Belediyesi, modern ekipmanlar ve güçlü bir iş gücüyle yürüttüğü projelerle halkın ihtiyaçlarına yönelik çözüm üretmeye ve şehri daha yaşanabilir hale getirmeye kararlılıkla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli Şantiyesinde 1 milyon 400 bin metrekare kilit parke taşı, 17 bin adet beton boru ve 95 bin metre bordür ve yağmur oluğu imal etti.
Manisa’yı daha modern bir kent yapmak için çalıştıkları ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “vizyonumuz üretim maliyetleri düşürmek, kapasitemizi ise arttırmak, her şey Manisa için, her şey daha modern bir kent için” dedi.

“17 bin adet çeşitli ebatlarda beton boru”
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı, 2024 yılında öz kaynaklarını en etkin şekilde kullanarak hızlı çözümler üretti. Yürütülen üretim ve denetim faaliyetleriyle hem altyapı sorunlarına kalıcı çözümler getirildi hem de halkın ihtiyaçlarına yönelik modern ve sürdürülebilir hizmetler sunuldu. Daire Başkanlığına bağlı Salihli Beton Parke, Bordür ve Boru Üretim Fabrikası, üretim kapasitesini artırarak 2024 yılında rekor üretim rakamlarına ulaştı. 17 bin adet çeşitli ebatlarda beton boru, 1 milyon 400 bin metrekare kilit parke taşı ve 95 bin metre bordür ile yağmur oluğu üretilerek şehir genelinde altyapı çalışmalarına büyük katkı sağlandı. Bu kapasite artışı sayesinde eş zamanlı projeler yürütülerek farklı bölgelerdeki yol ve çevre düzenleme çalışmalarında hızlı çözümler sunuldu.

“2025 yılında da üretime hız kesmeden devam edeceğiz”
Manisa’nın yarınları için altyapı çalışmalarına ağırlık verdiklerinin altını çizen Başkan Zeyrek, “Üretim tesislerimizin kapasitesini artırdık ve ekiplerimizi güçlendirdik. Hedefimiz, Manisa’nın her köşesine modern altyapı ve üstyapı hizmetlerini en kısa sürede ulaştırmak. Kentimizin daha yaşanabilir ve altyapısı güçlü bir kent olması için aralıksız çalışıyoruz. Yenileme ve genişletme çalışmalarımız için ihtiyaç duyduğumuz malzemeleri bünyemizde üreterek bütçe, zaman ve işgücü tasarrufu sağlıyoruz. 2024 yılında önemli başarılara imza attık ve 2025 yılında da üretime hız kesmeden devam edeceğiz. Şehrimizin gelişimi ve kalkınması için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.



Saruhanlı'da İlköğretim Haftası Kutlaması

Babasının bıçakladığı çocuk hayatını kaybetti

Egeli akademisyene "Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı" unvanı verildi

Saruhanlı’da İZSU’nun yeni su kuyusu girişimine tepki büyüyor

Manisa'da şüphelilerin üzerinden uyuşturucu çıktı

DEÜ TIP FAKÜLTESİ'NİN YENİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ

Liselilerin tehlikeli şakasında bir öğrenci ölümden döndü

Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi'nde yeni eğitim yılı başladı

Manisa'da ahşap palet fabrikasında yangın

Demirci’de ilk kez pepino yetiştirildi

Saruhanlı Belediyesinden Şatırlar Mahallesi’nde Gölet Temizliği

Sarıgöl CHP Kongresi yapıldı

Boş tarlada erkek cesedi mahalleyi karıştırdı!

Deniz Kuvvetleri'ne FETÖ operasyonu! Çok sayıda isim gözaltında...

Turgutlu'da 32 yaşındaki genç silahla hayatına son verdi

Saruhanlı’da İZSU’nun yeni su kuyusu girişimine tepki büyüyor

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Samet Çini Gözyaşları arasında toprağa verildi

Muharrem Ekici’nin Adı Gençlik Merkezine verilecek

Sarıgöl'de Sultani üzüm yarışması

Şehit Uzman Çavuş Yeşil’in Salihli’deki baba ocağında helallik alındı

Dönerci bir aylık kazancını Gazze’ye bağışladı

Belediyeye bağlı çarşıda kripto madenciliği iddiası

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 1.01.2025 12:46:00 1220 0

Tarih: 01.01.2025 12:46 Güncelleme: 01.01.2025 12:46
Haberi Sesli Oku
17.09.2025 17:38:00