MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Basketbol Gençler Ligi’nde (BGL) mücadele edeceği 2022-2023 sezonu öncesinde takım oluşturulması için Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü İzmir Şubesi arasında işbirliğine varıldı. Yapılan imza töreninde, kulübün BGL’de mücadele edecek olan sporcularının eğitim hayatlarının aksamaması ve Türk Basketbolunun gelişimi adına önemli bir anlaşmaya varıldığının altı çizildi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edeceği 2022-2023 sezonu öncesinde Basketbol Gençler Ligi hazırlıklarına da hız verdi. Manisa BBSK, Bahçeşehir Koleji İzmir Şubesi ile birlikte kurulacak rekabetçi takım için işbirliğine imza attı. Tevfik Lav Spor Tesislerinde yapılan imza töreninde Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Bahçeşehir Koleji İzmir Kuzey Kampüsü Kurucusu Yücel Yücel, Manisa BBSK Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Altun, Genel Menajer Nihat Mala, Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü İzmir Şube Sorumlusu Cevat Erçen ve Altyapı Koordinatörü Ekrem Öztürk yer aldı. Spor ve eğitimin bir arada sürdürülmesi noktasında önemli bir anlaşmaya varıldı.

“Sporun en önemli yanı, bireyleri sosyal hayata hazırlaması”

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, “Manisa için de sizin için de inşallah hayırlısı olur. Tahmin ediyorum ki karşılıklı olarak iki tarafa da faydalı olacak. Bugünler de spora her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Neden? Sosyal medyanın içine gömülmüş bir gençlik geliyor. Eğer, gençliği spor veyahut da başka bir aktiviteyle buluşturamazsak içine kapanık, ders anlamında başarılı sonuçlar alan ama sosyal hayatta başarılı olamayan insanlar çıkıyor karşımıza. Bunu aşmanın başında da spor geliyor. Sporda birlik ve arkadaşlık olur, takım duygusu olur. Ben sporun çok katkı sağlayacağına inanıyorum. Kulüp çatımız altında 15 branşta 5.000 sporcumuz var. Birçok branşta çok iyi sonuçlar alıyoruz. Sporun en önemli yanı, bireyleri sosyal hayata hazırlaması. Bu konu hakkında da sizlere Manisa Büyükşehir Belediyespor adına, kulübümüz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

“Güçlerimizi birleştirdik”

Bahçeşehir Koleji İzmir Kuzey Kampüsü Kurucusu Yücel Yücel, “Biz de Bahçeşehir Koleji olarak sporu, eğitimin ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz. Bunun neticesinde de her türlü spora yatırım yapıyoruz ama ana branşımız basketbol oldu. Türkiye’nin her yerinde bununla ilgili yatırımlar yapıyoruz. Ben tüm yetkililere çok teşekkür ediyorum. Güçlerimizi birleştirdik. Çok güzel sonuçlar bekliyoruz. Manisa’daki, İzmir’deki, Ege Bölgesi’ndeki altyapıdaki çocuklara umarım yardımcı oluruz hep beraber. Yaptığımız yatırımların da meyvelerini alınca ileride hep birlikte alkışlarız” dedi.



Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 19.08.2022 14:52:00 686 0

Tarih: 19.08.2022 14:52

Haberi Sesli Oku