MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyespor Karate takımı, İller Arası Dostluk Turnuvası kapsamında düzenlenen müsabakalarda 5 altın, 1 gümüş ve 5 bronz madalya kazanarak genel klasman şampiyonu oldu.

Türkiye Karate Federasyonunun faaliyet programında yer alan Hakem Eğitim Semineri ve Terfi Sınavı, Muradiye Spor Salonu’nda gerçekleşti. Programa Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş, Manisa Karate İl Temsilcisi Enes Eşsiz ve Türkiye’nin birçok ilinden 200’e yakın ulusal ve uluslararası hakem ve hakem adayları katıldı.

Karate Hakem Eğitim Semineri ve Terfi Sınavı programının içerisinde İller Arası Dostluk Turnuvası da düzenlendi. 7 şehirden 21 kulüp ve 185 sporcu müsabakalarda yer aldı. 21 sporcu ile müsabakalara katılan Manisa Büyükşehir Belediyespor; 5 altın, 1 gümüş, 5 bronz madalya ile toplamda 11 madalya kazanarak genel klasman şampiyonu oldu.

Madalya Kazanan Sporcular

Manisa Büyükşehir Belediyespor Karate takımında Kevser Koparan, Nurbade Büber, Ebru Günayar, Sümeyye Teke ve Gülçin Akyıldız turnuvada altın madalya kazandı.  Sümeyye Özden müsabakaları gümüş madalya ile tamamlarken; Hansa Ceylin Nur Borazan,

Şevval Bakan, Batuhan Bayır, Eren Günayar ve Mehmet Seyhan Güler de müsabakalar sonunda bronz madalyanın sahibi oldu.

Karate takımı antrenörü Ali Eşsiz de kendilerine verilen destekten dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü’ne teşekkür etti. Eşsiz, Manisa BBSK çatısı altında yeni başarılar kazanmak için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 28.02.2022 14:36:00 624 0

Tarih: 28.02.2022 14:36
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00