Tarih: 22.12.2022 08:45

Manisa BBSK Basketbol Ekibi Vali Karadeniz'i ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Bora Çaylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, MCBÜ Rektörü Ahmet Ataç ve Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy’u ziyaret ederek, 25 Aralık Pazar günü saat 15.30’da oynanacak Bahçeşehir Koleji maçına davet etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökmen Aytaç, Ersoy Arslan ve Engin Altun ile birlikte Manisa protokolünü ziyaret etti. İlk olarak Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’i ziyaret eden Kulüp Başkanı Bora Çaylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ardından devam eden programlarında Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, MCBÜ Rektörü Ahmet Ataç ve Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy’a konuk oldu. Ziyaret edilen protokol üyelerine kulüp forması da hediye edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

“Basketbol branşında Süper Lig’e çıkarak şehrimize bir ilki yaşattık”

Manisa BBSK Kulüp Başkanı Bora Çaylan, “Bizleri ağırlayan Sayın Valimiz Yaşar Karadeniz’e, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Ali Ulvi Yılmaz’a, MCBÜ Rektörümüz Sayın Ahmet Ataç’a ve Manisa İl Emniyet Müdürü Sayın Ömer Uslusoy’a teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün faaliyetlerini yakından takip ettiklerini biliyoruz. Basketbol branşında Süper Lig’e çıkarak şehrimize bir ilki yaşattık. Bu yeni serüvende kalıcı bir yapı oluşturmak için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün liderliğinde çalışmaya devam ediyoruz. Bugün de Manisa protokolünü 25 Aralık Pazar günü saat 15.30’da oynanacak Bahçeşehir Koleji maçına davet ettik ve istişarelerde bulunduk” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —