Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Haydar Aliyev'i andı

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Haydar Aliyev

Azerbaycan'ın Umummilli Lideri Haydar Aliyev'in Vefatının 19. Yılında Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri tarafından, Haydar Aliyev Parkı'nda anıldı.

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Haydar Aliyev'i andı

MANİSA - Azerbaycan'ın Umummilli Lideri Haydar Aliyev'in Vefatının 19. Yılında Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri tarafından, Haydar Aliyev Parkı'nda anıldı.

Anma etkinliğine Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Hoşgül, dernek üyeleri İş İnsanı Alik Aliyev, Eğitimci Taner Çetin, İş insanı Azer Hangül Lider Haydar Aliyev'in, 'Anma Günü' vesilesi ile İzmir Karşıyaka'da bulunan, Haydar Aliyev Parkı'nda biraraya geldi. Haydar Aliyev'e ait büstüne günün anısına çiçek bırakıldı. Kısa bir konuşma gerçekleştiren başkan Hoşgül, "Azerbaycan Halkının büyük sevgisini kazanan, yakın tarihin önemli devlet adamı ve liderlerinden biridir. Haydar Aliyev' ve onun mirası olan Müstegil Azərbaycan, sonsuza dek var olacaktır. Bu vesile ile Umummilli Lider Haydar Aliyev'i birkez daha rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz" dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor