Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Manisa'da 5 Bin Kişi Yürüdü

Manisa'da 5 Bin Kişi Yürüdü

MANİSA - Manisa'da, Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylar protesto edildi.

Taksim’de ki “Gezi Parkı” Protestosu…

MANİSA’DA 5 BİN KİŞİ YÜRÜDÜ

 

MANİSA - Manisa’da, Taksim Gezi Parkı’ndaki olaylar protesto edildi.

 

Manisa Manolya meydanında toplanan aralarında CHP, ADD ve TGB’li grupların da yer aldığı yaklaşık 5 bin kişi, kent merkezinde 2 saat süren bir protesto yürüyüşü gerçekleştirdi.

 

Manolya meydanından yürüyerek hareket eden grup, Sultan camisine, buradan Devlet hastanesine yürüdü. Grup daha sonra Ulupark’ta toplandı.

 

CHP Manisa Milletvekilleri Özgür Özel, Sakine Öz ile CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan’ın da katıldığı yürüyüşte hükümet aleyhine sloganlar atıldı.

 

Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı yürüyüş esnasında, Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin de bölgeye gelerek gelişmeleri takip etti.

 

Bu arada yürüyüş için polisin belirlediği güzergahın dışına çıkmak isteyen bazı gruplarla polis arasında tartışma yaşandı. Olaylar fazla büyümeden yatıştırıldı.

 

Öte yandan grubun yürüyüşü sırasında evlerinin balkonundaki bazı kadınlar kaşıklarla tencerelerine vurarak protesto eylemine destek verdi.

 

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Ulupark’ta yaptığı konuşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkeyi diktatörlükle yönetmeye çalıştığını ileri sürdü.

 

Halkın iktidar baskısına karşı sonuna kadar mücadele vereceğini ifade eden Özel, “Taksim direnişin sembolüdür. Bütün Türkiye tek yürek oldu, bu siyasi bir eylem değil. Burada her partiden, farklı görüşlerden insanlar var” dedi.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor