MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN: "İKİ ŞEHİDİMİZ DE MANİSAMIZIN ÇOCUKLARIYDI"

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede bulunan tüm raket ve billboardları Türk bayraklarıyla donattı. Son günlerde artan terör olaylarına karşı en güzel cevabın birlik ve beraberlikten geçtiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hain terör saldırılarında hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah´tan rahmet diledi. 
Son günlerde artan terör ve şiddet olaylarına Manisa Büyükşehir Belediyesi´nden anlamlı bir tepki geldi. Bu kapsamda 17 ilçede bulunan tüm raket ve billboardları Türk bayraklarıyla donatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Türk milletinin birlik ve beraberliğine kast eden hain terör saldırılarını şiddetle kınayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ?Son bir haftada 11 vatan evladımızı hain ve alçakça saldırılarda toprağa verdik. Şehitlerimizden iki evladımız da Manisa´mızın çocuklarıydı. Geride gözü yaşlı analar, eşler, evlatlar kaldı. Bu hain ve alçakça saldırılara en güzel cevabı, milletimiz birlik ve beraberliğiyle verecektir. Biz de Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak merkezde bulunan tüm raket ve billboardlarımızı Türk bayraklarıyla donattık. Bu vesileyle şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun? dedi.


Saruhanlı Belediyesi Özel Sporcuları İlçeyi Gururla Temsil Etmeye Hazırlanıyor

Genel Sağlık-İş Sendikası Manisa Şubesi’nden Saruhanlı’da Anlamlı Etkinlik

ÇALTEPE MAHALLESİ’NDE GÖNÜLLER AYNI SOFRADA BULUŞTU

Saruhanlı'da vefat...

MHP İlçe Başkanı Ulu’dan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş’a Ziyaret

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Anlamlı İftar Programı

Halitpaşa Mahallesi’de Göçüğe Anında Müdahale

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Anlamlı İftar Buluşması

Kumçay’ın Debisi Zirveyi Gördü!

Başkan Cıllı Sosyal Medyadaki Çağrıya Duyarsız Kalmadı

Nuriye Mahallesi’ne Güvenlik Kamerası Sistemi Kuruldu

Yağışlar Bereket Getirdi

Yapılan Köprüyle Mesafe Kısaldı, Üretici Rahatladı

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Oflu Hoca Başkan Cıllı ile Buluştu

Kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti

KAYMAKAM ACAR, ŞEHİT HAMZA DEDE’NİN AİLESİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Saruhanlı’da Vefat…

Saldırgan 14, yaralanan 16 yaşında: Sigara vermedi diye bıçaklandı

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 30.07.2015 15:53:27 493 0
Tarih: 30.07.2015 15:53 Güncelleme: 30.07.2015 15:53
Haberi Sesli Oku