MANİSA ? Manisa´da Yunusemre Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali yapılan kortej yürüyüşü ile başladı. 
Yunusemre Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali yapılan kortej yürüyüşü ile başladı. 9 Nisan Pazar Günü (Yarın) yapılacak olan Güreş Festivaline davet için yapılan kortej yürüyüşüne Manisalılar büyük ilgi gösterdi.
Şehzadeler ilçesi Alaybey Mahallesi Zabıta Müdürlüğü önünden başlayan kortej yürüyüşüne AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri İsmail Bilen, Uğur Aydemir, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet çerçi ve eşi Dr. Melek Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, diğer illerden gelen belediye başkanları, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Güreş Ağası Murat Coşkun, geçtiğimiz yıl ilki yapılan Festivalin Başpehlivanı Ekrem Yavuz, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, Yunusemre Belediyesi spor okullarının öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık 5 kilometrelik mesafede yapılan yürüyüşte davul ve zurnalar eşliğinde yürünürken vatandaşlar da cep telefonlarıyla kayıt yaparak alkışlarla destek verdi.
Yuntdağı Güreş Festivalini kortej yürüyüşü ile başlattıklarını kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ?İkinci Yuntdağı Yağlı Güreşlerini şuandan itibaren başlatmış oluyoruz festivalimizi. Çok sayıda misafirlerimiz, güreşçilerimiz, başpehlivanlarımız, Karesi, Kavaklıdere, Beyağaç belediye başkanlarımız, Kosova´dan, Balkanlar´dan, Makedonya´dan Bosna´dan Karadağ´dan misafirlerimiz var. Yunusemre burada, halkımız burada, Manisa burada. Herkese teşekkürler. İnşallah yarın Devleti temsilen Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan gelecek. Akşama kadar sürecek güzel bir güreş festivali olacak. Bismillah diyerek başlatıyoruz? dedi.



Saruhanlılı çiftçiler rahat edecek! Traktörleri artık yüzmeyecek…

Üzüm hasadı başladı, Tariş halen fiyat açıklamadı

Eşinin eski nişanlısını ekmek bıçağıyla katletti! Henüz 16 yaşındaydı...

Saruhanlı'da okul çatısında yangın

GÜZELLİK UZMANI SEDA MANDUZ 3. ŞUBESİNİ SİMAV’A AÇTI

Manisa'da 19 bin 376 sentetik hap ele geçirildi

Eski Muğla Milletvekili Ali Boğa kazada hayatını kaybetti

Smyrna Antik Kenti'nde kazılar sürüyor

Ege Üniversitesinden kuşakları buluşturan parkur

Göztepe - Fenerbahçe maçı öncesi İzmir’de trafik düzenlemesi

Elektrik akımına kapılan DESKİ personeli hayatını kaybetti

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Müzeye çocuk eli değdi, kurdeleyi çocuklar kesti

Kolay yoldan zayıflarken, kolay yoldan hasta olmayın

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 9.04.2017 07:28:45 549 0

Tarih: 09.04.2017 07:28 Güncelleme: 09.04.2017 07:28
Haberi Sesli Oku
16.08.2025 13:10:00