Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Manisa Kurban Bayramına Hazırlanıyor

Manisa Kurban Bayramına Hazırlanıyor

MANİSA - Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Kurban Bayramı tatil süresince genel güvenlik ve asayişin temini açısından ek tedbirler alındığını açıkladı.

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Kurban Bayramı tatil süresince genel güvenlik ve asayişin temini açısından ek tedbirler alındığını açıkladı.

Vali Savaş, bayram tatili süresince vatandaşların huzur ve güven içerisinde bayram geçirmeleri amacıyla genel güvenlik ve asayişin temini açısından her zaman alınan ve uygulanan tedbirlere ek olarak tedbirlerin alındığını bildirdi.

Manisa`da yaya devriye sayısının artırıldığını kaydeden Savaş, halkın yoğun olarak bulunduğu canlı hayvan pazarı, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, mağaza ve dükkanlar ile gar ve terminalin bulunduğu yerlerde, kapkaç, yankesicilik, kaldırımcılık ve dolandırıcılık olaylarına karşı sivil ve resmi devriye sayıları artırılarak kontrollere başlandığını söyledi.

Savaş, mezarlıkların bayram öncesi ve süresince yoğun olarak ziyaret edileceği de göz önünde bulundurularak gerekli tedbirlerin alındığı, gerek özel araçlar ve gerekse şehirlerarası otobüslerle yapılacak yolculuklar nedeniyle artan trafik yoğunluğuna paralel trafikte de ek tedbirlerin alındığını ifade etti.

Video kamera radarlı ekiplerin bayram tatili süresince 24 saat esasına göre faaliyet göstereceğini belirten Savaş, vatandaşlara trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulundu.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor