MANİSA - Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´ne bağlı Manisa Kız Öğrenci Yurdu, kalplere dokunan projelerine bir yenisini daha ekledi. Öğrenciler, sosyal aktiviteler kapsamında Saruhanlı ilçesi İshakçelebi Mahallesi´nde yer alan Şehit Hüseyin Koşar İlkokulu´nda güzel bir etkinliğe imza attılar. Etkinlikte, köy okulunun anasınıfı öğrencileri ile bir araya gelindi. Oldukça keyifli dakikaların geçirildiği etkinlikte, miniklerle çeşitli oyunlar oynanırken, onlara bazı hediyeler verildi.

ŞİRİN: ?İÇİNDE SEVGİ VE MUTLULUK OLAN HER ŞEYDE VARIZ?

Manisa Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Mehtap Şirin, gönüllere ve kalplere dokunan projelerde yer almaktan mutlu olduklarını söyledi. Şirin, ?Bizlere yüreklerini ve sınıflarını açtıkları için miniklerimize çok teşekkür ediyoruz. Gençlerimizin hepsi gerçekten çok duyarlılar. Bizim onlara önerdiğimiz projeler, kalbe ve yüreğe dokunan projeler. Onlar da bu projelerde yer almaktan keyif alıyorlar ve birlikte bu projeleri gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sonuçta içinde sevgi ve mutluluk olan her şeyde biz varız. Bu tür projelerimizi devam ettireceğiz? dedi. 

?İYİ Kİ DE GELDİLER?

Eğlenceli vakit geçirdiklerini söyleyen minik öğrenciler de ?Ablalarımızla yüz boyama yaptık ve top oynadık. Bize hediyeler verdiler. Bizimle ilgilendiler. İyi ki de geldiler. Hep gelmelerini istiyoruz? dediler. Manisa Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri ise hem kendilerini geliştirmek açısından hem de çocuklar açısından çok güzel bir gün geçirdiklerini kaydederek, kendilerine bu şansı veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´ne ve Manisa Yurt Müdürlüğü´ne teşekkür ettiler.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 9.03.2019 16:54:34 0
Tarih: 09.03.2019 16:54 Güncelleme: 09.03.2019 16:54
Haberi Sesli Oku