MANİSA - Manisa Güçbirliği Platformu Başkanları, Ankara programının ikinci gününde Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde (TBMM) 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Ak Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir ve Murat Baybatur ile bir araya geldiler.

Manisa´nın sorunlarını anlatmak ve bu sorunlara çözüm bulmak için Ankara´da adeta kamp kuran Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter, Şehzadeler Ziraat Odası Mustafa Kaçire ile Manisa´yı, Mesir´i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık´tan oluşan Manisa Güçbirliği Platformu başkanları, Ankara programlarının ikinci gününde 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Ak Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir ve Murat Baybatur ile bir araya geldiler.

Manisa heyeti Arınç ile öğle yemeğinde buluştu

Manisa heyeti, TBMM´deki ziyaret programına 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç´a nezaket ziyareti ile başladı. 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Manisa heyetini öğle yemeğinde ağırladı. Manisa başkanlarının güçlerinin birleştirmesinin Manisa´nın kazancı olduğunu belirten Arınç, ?Manisa´nın ticaretine, tarımına, kültürüne yön veren başkanların bir araya gelerek beraber hareket etmesi, güçbirliği oluşturması Manisa´nın kazancıdır. Başkanlarımız ile zaman zaman görüşmelerimiz oluyor. Onlardan Manisa´daki son gelişmeleri dinliyorum. Manisa her geçen gün gelişen ve büyüyen bir şehir. Böyle bir şehirde de güçlerini birleştiren başkanlarımızın olması beni mutlu ediyor. Ben ziyaretlerinde dolayı başkanlarımıza teşekkür ediyorum´ dedi. Manisa oda başkanları da kendilerini öğle yemeğinde ağırlayan 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç´a teşekkür ettiler.

Ak Parti Manisa Milletvekilleri ile görüştüler

Manisa Güçbirliği Platforumu TBMM´de Ak Parti Manisa Milletvekilleri ile de bir araya geldiler. Manisa heyeti Ak Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir ve Murat Baybatur´u makamlarında ziyaret ederek, Manisa´nın sorunlarını anlatan raporları kendilerine ilettiler. Manisa Güçbirliği platformu başkanları, Manisa Milletvekillerine,  Manisa´ya hizmet adına yapılacak her türlü projenin içinde yer almaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Ankara´da yoğun temaslarını tamamlayan başkanlar, iki gün süren ziyaret programlarının oldukça olumlu geçtiğini söylediler. Ankara ziyaretleri hakkında değerlendirmede bulunan başkanlar, ziyaret edilen her kapıdan Manisa için müjdeli haberler aldıklarını ifade ettiler. 



Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı'da tohum icmalleri askıya çıktı

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

-Akhisarlı bisikletçiler Türkiye Şampiyonasında göz doldurdu

Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 7.03.2016 12:37:04 882 0

Tarih: 07.03.2016 12:37 Güncelleme: 07.03.2016 12:37
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00