Anahtar Kelimeler: 0

Ak Partili Tanrıverdi…

MANİSA EGE’NİN GELECEĞİ OLDU

 

SARUHANLI - Ak Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Büyükşehir statüsü kazanan Manisa’nın Ege’nin geleceği olduğunu ifade etti.

 

Milletvekili Tanrıverdi, Saruhanlı İlçesinde esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra, Ak Parti İlçe binasında partililere hitaben bir konuşma yaptı.

 

Manisa’nın Büyükşehir statüsü kazandığını dile getiren Tanrıverdi, Belediye hizmetlerinin bundan böyle il sınırlarına kadar ulaşacağını söyledi.

 

Ak Partili olmayan Belediyelerin bugüne kadar beklenilen hizmetleri veremediklerini savunan Tanrıverdi, Ak Partili Belediye Başkanlarının görev yaptıkları belediyelerde çok büyük hizmetleri gerçekleştirdiklerini kaydetti.

 

Bu kapsamda Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’nın ilçenin çehresini değiştiren, vizyon ortaya koyan önemli belediye hizmetlerini yerine getirdiğini belirten Tanrıverdi şöyle dedi;

 

“Ak Partili Belediye Başkanlarımız halkın gönlünü almayı becerebildi. Bundan böyle ilçelerimize daha büyük hizmetler gelecek. Çünkü Büyükşehir imkanları daha fazla, su ve kanalizasyon gibi alt yapı hizmetlerinin tümünü Büyükşehir belediyesi yapacak. Bütün amacımız halkımıza hizmet etmektir. Biz millete efendi olmak için değil, hizmetkar olmak için geldik.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi olmakla, Ege’nin geleceği olmuştur. Manisa tarih, kültür ve medeniyet kentidir. Manisa aynı zamanda sanayi ve tarım kentidir. Manisa ihracatı ve ekonomisi bakımından Türkiye’de sayılı önde gelen iller arasındadır. İhracat bakımından 7. sıradadır, ihracatını artıran iller arasında her defasında yerini alır. İkincidir. Nüfus bakımından Manisa Türkiye’de 14. büyük ilimizdir. Bu değerleriyle Manisa Ege’nin geleceğidir. Manisa Türkiye için örnek bir il olacaktır.”

 

 - Halitpaşa’daki Program -

 

HALİTPAŞA - Tanrıverdi, Saruhanlı’daki programının ardından İlçeye bağlı Halitpaşa Beldesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe edilen Çöp Toplama Kamyonu anahtar teslim törenine katıldı.

 

Tanrıverdi, daha sonra Halitpaşa’da zemininde kayma tespit edilerek yıkılmasına karar verilen Gazi Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerinin eğitim görmesi için kurulan konteynır sınıfları inceledi.

 

Muammer Kökcüoğlu



Çınaroba’da Cami Lojmanı İnşaatı Hızla Yükseliyor

15 YIL SONRA GELEN FİNAL HEYECANI: MANİSA EKİBİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Paşaköy’de Anlamlı Turnuva: Osman Bilgi’nin Adı Sahada Yaşatılıyor

Saruhanlı’da Deve Güreşleri Festivali Yoğun İlgi Gördü

Saruhanlı'da vefat...

Özgür Özel, Yunusemre’de Toplu Açılış Törenine Katılacak

SALİHLİ YAĞIŞ FELAKETİ YAŞADI

Hacırahmanlıspor Erteleme Maçında Gol Yağdırdı: 7-1

Saruhanlı’da Vefat…

PAŞAKÖY SPOR KULÜBÜ’NDEN KAYMAKAM ACAR’A ZİYARET

Saruhanlı’da Gece Yarısı Yangın Paniği: Belediye ve İtfaiye Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi Felaketi Önledi

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanbey Doğa Sporları Kulübü’nden Çırpıcı Dede Dağı Zirve Faaliyeti

Saruhanlı’da 21–26 Mart Orman Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

Çullugörece Mahallesi’nde Üreticiye Büyük Destek: Tarımsal Sulama Sondajı Tamamlandı

Özel Sporculardan Büyük Gurur: Neval Yaralı Ortaokulu Öğrencilerinden Manisa Genelinde Önemli Başarılar

BAHADIR’DA YANAN ORMAN TEKRAR YEŞERTİLİYOR

Manisa Büyükşehir’den İletişim Engelini Kaldıran Yeni Hizmet

Saruhanlı’da Öğrenciler Doğayı Tanıyor, Geleceği Koruyor

Saruhanlı’da Nevruz Coşkusu: İshakçelebi’de Renkli Kutlama Programı

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 4.02.2013 17:05:38 0
Tarih: 04.02.2013 17:05 Güncelleme: 04.02.2013 17:05
Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri