MANİSA - Yeniliklere açık, özgürlükçü, girişimci ve katılımcı bir dünya üniversitesi olma yolunda ilerleyen Manisa Celal Bayar Üniversitesi, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında yeni öğrencilerini yeni fakültelerde karşılayacak.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve adı değişerek Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olan Manisa Meslek Yüksekokulunun Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesinde yer alan yeni binaları tamamlandı.

Yeni İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde 32 sınıf, 7 amfi, konferans salonu, kütüphane ve okuma salonları, bilgisayar laboratuvarları, resim ve müzik atölyeleri, toplantı salonları ve sosyal alanlar bulunuyor. Yeni Mühendislik Fakültesi binasında 27 sınıf, 18 amfi, 44 bilim laboratuvarı, 7 bilgisayar laboratuvarı, 4 kütüphane ve okuma salonları, konferans salonu, toplantı salonu, teknik çizim atölyesi ve sosyal alanlar, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda ise 6 amfi, 12 sınıf, 2 bilgisayar laboratuvarı, 2 teknik çizim atölyesi ve 11 bilim laboratuvarı ile sosyal alanlar yer alıyor.

MCBÜ Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, değişerek gelişme ilkesiyle her alandaki yenilenme çalışmalarını hızlandırdıklarını dile getirerek, ?Öğrencilerimizi üretken, yenilikçi, girişimci ve alanında söz sahibi bireyler olarak yetiştirmek hedefiyle var gücümüzle çalışıyor ve yenileniyoruz. Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve adını Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak değiştirdiğimiz Manisa Meslek Yüksekokulunu yeni binalarına hızla taşıdık. 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılına her türlü donanıma sahip yeni binalarımızda merhaba diyecek ve üniversitemizi tercih eden yeni öğrencilerimizi yeni binalarımızda karşılayacağız? diye konuştu.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

Saruhanlı Devlet Hastanesinden Dünya KOAH Gün

Saruhanlı Belediyesi Sosyal Yardım Faaliyetlerine Devam Ediyor

Belediyeden mahallelerde yol çalışması Saruhanlı

Paşaköy'den transfer bombası

Saruhanlı'nın Doğa Severleri Pazar gününe hazırlanıyor

Manisalı kuaförler Uşak'tan 3 kupa ile döndü

51 yıl hapis cezası olan firari Yunusemre’de yakalandı

MCBÜ öğrencisi Toker, milli takıma altın madalya getirdi

Manisa'da avcı tarafından vurulan çoban hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürle’de yılların altyapı sorunu çözüldü

Okul müdürü, voleybol maçında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 3.08.2017 10:39:05 2387 0
Tarih: 03.08.2017 10:39 Güncelleme: 03.08.2017 10:39
Haberi Sesli Oku