MANİSA - Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Vefa Yücetürk şefliğindeki MCBÜ Türk Müziği Korosu, 18 Aralık 2018 tarihinde Süleyman Demirel Kültür Merkezinde verdiği konserle, konukları müziğin büyülü dünyasına götürdü.

Konsere MCBÜ Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Vali Yardımcısı Mesut Eser, MCBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Gümüş ve Prof. Dr. Birol Kovancılar, MCBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Mıynat, MCBÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, MCBÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Türk, MCBÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ali Çipiloğlu, MCBÜ Yabacı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mahmut Karğın, Manisa Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş, MCBÜ Genel Sekreteri Ali Emirosmanoğlu, öğretim üyeleri, öğrenciler ve Manisalı müzikseverler katıldı.

Koro iki bölümden oluşan konserinde İsmail Dede Efendi, Münir Nureddin Selçuk, Arif Sami Toker, Avni Anıl, Muzaffer İlkar gibi büyük bestekârların çok sevilen eserlerini büyük bir başarıyla seslendirdi.

Konserin sonunda bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, ?Başta Koro Şefi Prof. Dr. Ali Vefa Yücetürk olmak üzere, korodaki ve saz heyetindeki çok değerli arkadaşlarımız bizim günlük yorgunluğumuzu ve dertlerimizi büyük ölçüde aldılar. Bu vesileyle neşe ve huzur bulduk.

Biz Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak, bilim ve sanatı esas alan bir üniversiteyiz. Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültemizin Müzik Bölümünü, bu yıl iyi bir kadro oluşturarak açtık. Bölümdeki arkadaşlarımız da Türk Müziği Koromuza katkı veriyorlar. İnşallah sanatla ilgili faaliyetlerimizi daha da zenginleştireceğiz. Manisa Celal Bayar Üniversitesi sanat ve kültür alanındaki faaliyetleriyle de hem çalışanlarımıza, hem şehrimize gönülden hizmet etmeye devam edecek. Sizler adına yürekten çalan, yürekten söyleyen ve yürekten yöneten arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar? diye konuştu ve ardından, Koro Şefi Prof. Dr. Ali Vefa Yücetürk´e teşekkür belgesi ile çiçeğini takdim etti.



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 19.12.2018 12:15:51 931 0
Tarih: 19.12.2018 12:15 Güncelleme: 19.12.2018 12:15
Haberi Sesli Oku