MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa´da bir ilke imza atarak ?Sporcu Anneler Sağlıklı Bebekler´ adlı bir proje başlattı. Proje kapsamında anneler, bebekleriyle spor yapma imkanı buldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi´nde Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ?Sporcu Anneler Sağlıklı Bebekler´ adlı proje başlatıldı. Proje kapsamında 0-6 ay ve 6-12 ay olmak üzere iki grupta annelere yönelik spor programı düzenlendi. Spor eğitmeni Ezgi Abay gözetiminde bebekleriyle birlikte spor yapan anneler, forma girmenin ve bebekleriyle ilişkilerinin gelişmesinin keyfini yaşadılar. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Manisa´da bir ilki gerçekleştirdiklerini ve ?Sporcu Anneler Sağlıklı Bebekler´ projesini hayata geçirdiklerini belirten Atatürk Gençlik Merkezi Kurs Planlama Sorumlusu Ahmet Kaplan, projeyle annelerin hem forma girmelerini, hem de psikolojik anlamda kendilerini iyi hissetmelerini sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyesine Teşekkür

Anne ve bebek ilişkisinin güçlenmesi ve vatandaşların spor yapmaları açısından projenin önemine dikkat çeken Spor Eğitmeni Ezgi Abay da, ?0-6 ay ve 6-12 ay olmak üzere iki grup halinde kursumuzu başlattık. Birinci aşamada anne için yağ yakımı ve yeniden forma giriş, bebek için ise huzur, güven ve gülücük; ikinci aşamada ise anne için sıkılaşma ve kuvvetlenme, bebek için ise iletişim kurmada ilerleme ve gözlemleme yeteneğinde artış, sonraki aşamalarda ise anne için formda kalmak ve fit bir anne olarak anılmak, bebek için ise spora heves, yatkınlık ve başlangıç söz konusu. Bu nedenle Manisa Büyükşehir Belediyemize sağladığı imkan nedeniyle teşekkür ediyorum? dedi. Keyifle spor yapan anneler de, Manisa Büyükşehir Belediyesine sağladığı imkan nedeniyle teşekkür etti.



CHP'Lİ BAKIRLIOĞLU'NDAN TARIM SİGORTASI TEPKİSİ

Yakınları şüphelerinde haklı çıktı, yaşlı adam ölü bulundu

Manisa'nın ilk Emekli Kafe'si 7 Ocak'ta açılıyor

Evinin balkonunda ölü bulundu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Baba ile oğlu aynı kaderi paylaştı

Boşandığı karısının dayısını öldürdü

Tırın çarptığı mopette bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Ayşegül Akın: “Sigorta Bir Formalite Değil, Hayati Bir Güvencedir”

Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Başkan Öküzcüoğlu yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi

Dezavantajı gruplara devlet güvencesi

Saruhanlı'da vefat...

Kayıp Kadın Aranıyor

Kaçak kazıya jandarmadan suçüstü

SARUHANLI’DA VEFAT…

Kaçak tütün operasyonu

Manisa’da otomobil elektrik direğine çarptı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

19 yıl hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

Özgür Özel’den Muharrem Ekici’ye Sene-i Devriyesinde Anlamlı Anma

Saruhanlı Belediyesi 2026' Yılının İlk Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 25.03.2019 16:48:12 1178 0
Tarih: 25.03.2019 16:48 Güncelleme: 25.03.2019 16:48
Haberi Sesli Oku