Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75

Manisa Büyükşehir Belediyespor´da Gözler Bandırma Maçına Çevrildi

Manisa Büyükşehir Belediyespor´da Gözler Bandırma Maçına Çevrildi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup´ta 6. hafta maçında Mümin Özkasap Stadı´nda karşılaştığı Pendikspor´u 1-0 mağlup ederek kendine yeni bir sayfa açan Manisa Büyükşehir Belediyespor´da, Bandırmaspor maçının hazırlıkları bu akşam teknik direktör Levent Devrim yönetim

MANİSA - TFF 2. Lig Kırmızı Grup´ta 6. hafta maçında Mümin Özkasap Stadı´nda karşılaştığı Pendikspor´u 1-0 mağlup ederek kendine yeni bir sayfa açan Manisa Büyükşehir Belediyespor´da, Bandırmaspor maçının hazırlıkları bu akşam teknik direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan antrenmanla başladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup´ta haftayı Pendikspor galibiyetiyle kapatan Manisa Büyükşehir Belediyespor´da, Bandırmaspor maçının hazırlıkları bu akşam teknik direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan antrenmanla başladı. Cumartesi günü saat 15.00´de deplasmanda karşılaşacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başlayan temsilcimizde sakatlığı nedeniyle Pendikspor maçında forma giyemeyen Umut Kaya takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyespor´un bu akşamki antrenmanı core  çalışmasıyla başladı. 5´e 2 pas çalışmasının ardından dar alanda kontrol pas çalışmasına geçildi. Yarı sahada oyunun ardından haftanın ilk antrenmanı stretching ile sona erdi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor